Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξετάζεται η περίπτωση Φούντα...

Έναν... παλιό γνώριμο εξετάζουν στη Νέα Σμύρνη, για την ενίσχυση της ομάδας στην μεσοεπιθετική γραμμή, ενόψει της νέας χρονιάς. Ο λόγ...

Έναν... παλιό γνώριμο εξετάζουν στη Νέα Σμύρνη, για την ενίσχυση της ομάδας στην μεσοεπιθετική γραμμή, ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας για τον γυρισμό του στον Πανιώνιο, μετά από μία σεζόν όπου αγωνίστηκε στον Αστέρα.

Ο ποδοσφαιριστής έπαιξε στον σύλλογο της Τρίπολης με την μορφή δανεισμού από την Σάλτσμπουργκ και δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στους "Αρκάδες".

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η πλευρά του 21χρονου άσου έχει δείξει διάθεση επιστροφής στον Ιστορικό και οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του.

Ο Φούντας έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Αυστριακή ομάδα, ωστόσο -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του panionianea.gr- πρόθεση του Πανιωνίου είναι να καταφέρει να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα της Σάλτσμπουργκ για τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός πλάγιος επιθετικός αγωνίστηκε στη Νέα Σμύρνη τη σεζόν 2014/15, όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και μέσα από αυτές χρίστηκε και διεθνής με την Εθνική ομάδα.

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε στην Σούπερ Λιγκ, μέτρησε 24 συμμετοχές με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια