Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν προχωράει για Ντιγκινί, Ζησόπουλο

Στον Πανιώνιο αποφάσισαν να μην προχωρήσουν για τις μεταγραφικές υποθέσεις των Ντιγκινί και Ζησόπουλου.  Δύο ποδοσφαιριστές που εξέταζ...

Στον Πανιώνιο αποφάσισαν να μην προχωρήσουν για τις μεταγραφικές υποθέσεις των Ντιγκινί και Ζησόπουλου. 

Δύο ποδοσφαιριστές που εξέταζαν οι κυανέρυθροι για την μεταγραφική τους ενίσχυση, ενόψει της νέας σεζόν, ήταν οι Ντιγκινί και Ζησόπουλος.

Ο πρώτος είχε γεμάτη χρονιά με τον Πανθρακικό στην Σούπερ Λιγκ, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε με επιτυχία στον Αστέρα Τρίπολης. Αμφότεροι μένουν ελεύθεροι.

Με τον Ντιγκινί ο Πανιώνιος είχε συζητήσεις, όμως παρουσιάστηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και έτσι η περίπτωση του δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Όσον αφορά τον Ζησόπουλο, οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν καλή άποψη για την αγωνιστική του αξία, όμως η ηλικία του (32 χρονών) φαίνεται πως αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα ώστε να μην κινηθούν τελικά οι κυανέρυθροι για την απόκτηση του.

Το σκεπτικό της διοίκησης είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ταλαντούχοι και εξελίξιμοι, οι οποίοi θα είναι κάτω από 30 ετών (εκτός φυσικά κι αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση).

Αυτό δείχνει πως παρά το γεγονός πως η ομάδα πήρε την αδειοδότηση, θα κινηθεί -σε γενικές γραμμές- με τον πετυχημένο τρόπο των τελευταίων χρόνων στο μεταγραφικό παζάρι.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια