Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν υπάρχει μόνο ο «Μπάκα»...

Στον Πανιώνιο δεν ασχολούνται μόνο με το θέμα του Μπακασέτα, αλλά συνεχίζουν κανονικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζ...

Στον Πανιώνιο δεν ασχολούνται μόνο με το θέμα του Μπακασέτα, αλλά συνεχίζουν κανονικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί το τελευταίο 24ωρο η "υπόθεση" Μπακασέτα να βρίσκεται στο επίκεντρο του κυανέρυθρου ενδιαφέροντος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σταματήσει τα υπόλοιπα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, στο μεταγραφικό κομμάτι, στον Πανιώνιο περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (με αρχές τις άλλης) την απάντηση των Θεοδωρόπουλου και Ζησόπουλου.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ έχει κάνει τις προτάσεις της στους δύο ποδοσφαιριστές και υπάρχει η αισιοδοξία πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβει θετικές απαντήσεις.

Διούδης...
Παράλληλα οι κυανέρυθροι έχουν πάντα στραμένο το ενδιαφέρον τους και στην περίπτωση του Σωκράτη Διούδη.

Είναι γνωστό πως επιθυμία των ανθρώπων του συλλόγου είναι αν διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας τον Έλληνα τερματοφύλακα και μετά το τέλος των play off θα γίνει πρόταση στην Κλαμπ Μπριζ.

Στον Πανιώνιο θα προσπαθήσουν να ανανεώσουν τον δανεισμό του 23χρονου γκολκίπερ για έναν ακόμη χρόνο και όπως είπαμε εξελίξεις στο θέμα θα υπάρξουν μετά το πέρας των αγώνων του μίνι πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια