Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν το πίστεψε...

Ο Πανιώνιος παρουσίασε δύο πρόσωπα στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στάθηκε πολύ καλά σ...

Ο Πανιώνιος παρουσίασε δύο πρόσωπα στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Διούδη και μάλιστα έβγαλε περισσότερες επιθετικές προσπάθειες από τους γηπεδούχους (3 ο Πανιώνιος, 1 η ΑΕΚ).

Αν οι καλές τελικές ενέργειες των Οικονόμου, Μπακασέτα και Καρίμ είχαν βρει τον... στόχο, τότε σίγουρα θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι στη συνέχεια.

Αυτό δεν έγινε, όμως, και στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε άτολμος, χωρίς έντονη διάθεση να συνεχίσει να απειλεί επιθετικά. Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους για ένα πεντάλεπτο (52'-57'), εκμεταλλεύτηκαν τα κυανέρυθρα λάθη και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που έκρινε το ματς.

Οι παίκτες του Ιστορικού δεν έβγαλαν αντίδραση στη συνέχεια, με εξαίρεση κάποιες ατομικές ενέργειες ποδοσφαιριστών του (Μπακασέτας, Καρίμ). Αρκετά αβίαστα λάθη και χωρίς ιδέες επιθετικά, η ομάδα δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, καθώς φάνηκε πως δεν το πίστεψε όσο έπρεπε...

Το εν λόγω παιχνίδι, όμως, ανήκει στο παρελθόν. Τώρα ο Πανιώνιος καλείται να συγκεντρωθεί στο ματς της Δευτέρας (23/05) με τον ΠΑΟΚ. Έτσι όπως έγινε το πρόγραμμα των play off δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και η ομάδα του Ουζουνίδη πρέπει να βγάλει ενέργεια, σε μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων.

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ θεωρείται κομβικός για τον Ιστορικό, καθώς σε περίπτωση ήττας, τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρει η ομάδα να μην τερματίσει στην τελευταία θέση των play off.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη και στο γήπεδο του ο Πανιώνιος έχει δείξει πως μπορεί να ανταγωνιστεί και να νικήσει τον κάθε αντίπαλο.

ΥΓ: Η ομάδα βγάζει κούραση και είναι φυσιολογικό αυτό. Το ρόστερ είναι μικρό -σε σχέση με τις ομάδες που αντιμετωπίζει στα play off- και οι ίδιοι παίκτες έχουν βγάλει όλη τη σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΥΓ1: Τεχνικό τιμ και διοίκηση προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ώστε το κυανέρυθρο ρόστερ να είναι έτοιμο όσο πιο γρήγορα γίνεται ενόψει της νέας σεζόν. Υπάρχει σωστός σχεδιασμός και με την αδειοδότηση που εξασφάλισεμπορεί ο σύλλογος να οργανώσει τη νέα σεζόν χωρίς "εμπόδια". Κάτι που γίνεται μετά από πολλά χρόνια.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια