Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν «απάντησε» στο γκολ!

Το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ ο Ιστορικός, όπου ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ, για την 2η αγωνισ...

Το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ ο Ιστορικός, όπου ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ, για την 2η αγωνιστική των play off.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πρώτο ημίχρονο είχε καλή απόδοση, όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Στην "επανάληψη" η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 57', με τους κυανέρυθρους να μην μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα του Πανιωνίου ήταν διπρόσωπη. Στο πρώτο 45λεπτο είχε σωστή λειτουργία και καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως στο δεύτερο μέρες η απόδοση του έπεσε και δεν μπόρεσε να απειλήσει σε πολλές περιπτώσεις τον αντίπαλο του.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά ο Πανιώνιος μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να «χτυπήσει» -κυρίως- από τα πλάγια τον αντίπαλο του.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα άνηκε στην ΑΕΚ. Στο 10’ ο Διούδης αντέδρασε εξαιρετικά στην δυνατή κεφαλιά του Αραβίδη, διώχνοντας σε κόρνερ την μπάλα.

Μετά από αυτή τη φάση η ΑΕΚ ανέβηκε στο γήπεδο και θέλησε να πιέσει την άμυνα του Ιστορικού. Οι κυανέρυθροι όμως αντέδρασαν σωστά.

Στο 18΄ ο Πανιώνιος απείλησε με ένα μονοκόματο σουτ του Οικόνομου, που πέρασε όμως άουτ, μετά από λάθος διώξιμο του Ανέστη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπακασέτας έκανε δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή, όμως ο Ανέστης δύσκολα κατάφερε να διώξει την μπάλα.

Και η επόμενη φάση του αγώνα άνηκε στον Πανιώνιο. Ο Καρίμ εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή, με τον Ανέστη, όμως, ξανά δύσκολα να διώχνει σε κόρνερ.

Τα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή, χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Διούδη.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0, με τον Πανιώνιο να μετράει τρεις τελικές, ενώ η ΑΕΚ μία.

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα η ομάδα της ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Πανιώνιο όμως αμυντικά να είναι σωστός, χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα ο Διούδης.

Στο 57’, όμως, η πίεσε που αύξησε η ΑΕΚ έφερε και το γκολ για τους γηπεδούχους. Μετά από σέντρα από δεξιά, οι αμυντικοί του Πανιωνίου δεν έδιωξαν την μπάλα, ο Μάνταλος έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Φέρει ευθύνη και ο Διούδης, καθώς δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα, η οποία πήγε στην δεξιά του γωνία.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει, όμως το σουτ που έκανε ο Καρίμ έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 70’ ο Ιστορικός προσπάθησε να απειλήσει, όμως δεν υπήρξε τελική ενέργεια. Ο Βλάχος έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, γύρισε και την μπάλα στον Χαλκιαδάκη, αλλά το σουτ του τελευταίου κόντραρε σε σώματα.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Σωκράτης Διούδης πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση. Ο τερματοφύλακας του Ιστορικού είπε «όχι» στο τετ α τετ με τον Τζιμπούρ, διώχνοντας το πλασέ του επιθετικού της ΑΕΚ.

Στο 86’ ο «Μπάκα» έκανε ένα πολύ καλό σουτ, όμως ο Ανέστης αντέδρασε σωστά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, με τον Πανιώνιο να θέλει να φέρει το ματς στα ίσια, χωρίς όμως να το καταφέρνει.

Τελικό σκορ 1-0 για την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Ντίντακ, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Αραβίδης (71’ Κορδέρο), Τζεμπούρ (84’ Πέκχαρτ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος (61’ Καραμάνος), Σιώπης, Χαλκιαδάκης, Μπακασέτας, Μασούρας (65’ Μπαργκάν), Ανσαριφάρντ.

*Θυμηθείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη του αγώνα, όπως σας την μετέφεραν τα panionianea.gr.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια