Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-Πανιώνιος!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως αναβάλλεται το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (για την 2η αγωνιστική play off,) ενώ όρισε κανονικά διαιτητές για ...

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως αναβάλλεται το παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (για την 2η αγωνιστική play off,) ενώ όρισε κανονικά διαιτητές για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Αυτή η κίνηση έγινε -προφανώς- για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τώρα μένει να οριστεί εκ νέου όχι μόνο το παιχνίδι ΑΕΚ-Πανιώνιος αλλά και το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένο για την επόμενη Τετάρτη και όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να διεξαχθεί.

Οι νέες ημερομηνίες για τα δύο αυτά παιχνίδια αναμένεται να καθοριστούν στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα.

Από την μεριά το πάντως ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet μιλώντας στον Σπορ fm  ξεκαθάρισε ότι κανένας από τη Λίγκα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους & προανήγγειλε ότι θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες.

O Γρηγόρης Κατσογιάννης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Αν δεν εκτελεστεί το πρόγραμμα, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες νομικές ρήτρες» τόνισε -αρχικά- ο κ. Κατσογιάννης και πρόσθεσε ότι αν η Λίγκα κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ για τις αλλαγές στις ημερομηνίες η Nova θα είναι δίπλα της. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της Nova εξέφρασε την οργή του συνδρομητικού καναλιού κατά της Σούπερ Λίγκας για το γεγονός ότι δεν παρείχε την παραμικρή ενημέρωση για τις αλλαγές που έγιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια