Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη φιέστα με την ΑΕΚ

Η φετινή εξαιρετική πορεία του Ιστορικού ολοκληρώνεται με το τελευταίο παιχνίδι των play off, κόντρα στην ΑΕΚ, την Τρίτη (31/05,20:15), ...

Η φετινή εξαιρετική πορεία του Ιστορικού ολοκληρώνεται με το τελευταίο παιχνίδι των play off, κόντρα στην ΑΕΚ, την Τρίτη (31/05,20:15), στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Το ματς αυτό η κυανέρυθρη διοίκηση θα το μετατρέψει σε... φιέστα, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος την έξοδο του συλλόγου στην Ευρώπη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος φτάνει στο τέλος της και πλέον ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε όλοι οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ την επιστροφή της ομάδας μας όχι μόνο στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα μετά από σχεδόν μια εφταετία.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σας καλεί όλες και όλους, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 31 Μαΐου.

Η ΠΑΝΙΩΝΙΑ φιέστα, θα μας δώσει την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, για όλα όσα σπουδαία και σημαντικά μας χάρισαν φέτος.

Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις και η χρονιά θα κλείσει με φαντασμαγορικό θέαμα από χιλιάδες πυροτεχνήματα που θα βάψουν τον ουρανό στα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια