Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θα έρθει και η ανακοίνωση...

O Γιώργος Μασούρας έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο και σύντομα θα έρθουν και οι ανακοινώσεις. ...

O Γιώργος Μασούρας έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο και σύντομα θα έρθουν και οι ανακοινώσεις.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ήταν μία από τις αποκαλύψεις του Ιστορικού στη φετινή σεζόν. Βασικό στέλεχος της κυανέρυθρης ενδεκάδας (ειδικά μετά την αποχώρηση του Μπουμάλ), σταθερός σε απόδοση και φυσικά με πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης όσο και οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την προσφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή και γι' αυτόν το λόγο η διοίκηση φρόντισε από νωρίς να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Μία ανανέωση που δεν αποκλείεται να πάρει σύντομα και επίσημη μορφή, με σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Από εκεί και πέρα, αισιόδοξοι είναι στον Ιστορικό πως και η "υπόθεση" ανανέωσης του Παναγιώτη Κόρμπου θα έχει θετική κατάληξη.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, υπάρχει θετικό κλίμα και σύντομα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη και σε αυτό το θέμα.

1 σχόλιο

  1. Σκίννερ Ανδρέας-Γεώργιος19 Μαΐου 2016 στις 12:50 μ.μ.

    Ο Μασούρας έχει ανανεώσει αλλά δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2019. Το είπε σε συνέντευξη. Για τον Κόρμπο δεν ξέρω. Θα πάρουμε που θα πάρουμε σίγουρα τουλάχιστον ένα χαφ, ας πάρουμε... και δεύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή