Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το «ευχαριστώ» του Ρόβα στον Πανιώνιο

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου κάνει συνεχώς σημαντικά βήματα για να καταφέρει να πετύχει την εξυγίανση της ΠΑΕ. Οι κυανέρυθροι...

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου κάνει συνεχώς σημαντικά βήματα για να καταφέρει να πετύχει την εξυγίανση της ΠΑΕ.

Οι κυανέρυθροι πλήρωσαν χρέη παλιότερων διοικήσεων σε παίκτες που είχαν αγωνιστεί στην ομάδα, προκειμένου, ο σύλλογος να εξασφαλίσει την αδειοδότηση.

Ένας εξ' αυτών ήταν και ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Ιστορικό το 2012 παίζοντας σε 24 ματς πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος νυν ποδοσφαιριστής του Άρη επιβεβαίωσε πως πήρε τα δεδουλευμένα του μέσω της ακόλουθης ευχαριστήριας ανακοίνωσης:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανιωνίου για την εξόφληση των δεδουλευμένων μου για τη θητεία μου στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για ένα χρόνο, διάστημα στο οποίο έζησα πολύ καλές στιγμές και έδωσα το 100% για την «κυανέρυθρη» φανέλα και την επίτευξη των στόχων. Θέλω να τους ευχαριστήσω για το γεγονός ότι κατάφεραν κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε ένα οριακό οικονομικό περιβάλλον να μου καταβάλουν τα συμφωνηθέντα και να τηρήσουν τον λόγο τους, κάτι που σπανίζει πια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στην διοίκηση του Πανιωνίου και τους φίλους του ότι καλύτερο στην πορεία τους στην Super League και την επικείμενη επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον ιστορικό Πανιώνιο.

Βασίλης Ρόβας».

Δεν υπάρχουν σχόλια