Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μήνυμα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Το μήνυμα της διοίκησης του Πανιωνίου για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Α2: "Η προσπάθεια για την επιστροφή της Ανδρικής ομάδα...

Το μήνυμα της διοίκησης του Πανιωνίου για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Α2:

"Η προσπάθεια για την επιστροφή της Ανδρικής ομάδας Μπάσκετ, εκεί που ανήκει, ξεκίνησε τέλη Αυγούστου, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, απο την Πανιώνια Οικογένεια.
....και συνεχίζεται....
Σήμερα είναι ημέρα χαράς, αύριο κιόλας ξεκινάει δουλειά.
Ευχαριστούμε πολύ όσους είχαν συμμετοχή σε αυτήν την προσπάθεια. Αυτοί ξέρουν!!!".

1 σχόλιο

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες τους προπονητές και τη διοίκηση. Ανεξάρτητα με το πως τελείωσε η χρονιά, σε ένα πρωτάθλημα ο πρώτος είναι άξια πρώτος, χωρίς την τύχη και τα σχετικά.

    Από την άλλη είναι πολύ σωστό το μήνυμα της διοίκησης ότι υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει ακόμα.
    θα πρέπει να μας προβληματίσει το ότι χάσαμε σχεδόν όλα τα σημαντικά παιχνίδια (εξαίρεση το Ηράκλειο και ο Ιωνικός στην έδρα μας.
    θα πρέπει να μας προβληματίσει το ότι χάσαμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια που κρίθηκαν στο τέλος.

    θα πρέπει να μας προβληματίσει το ότι χάσαμε παιχνίδια από λάθη του κόουτς, όπως αυτό με τον Αμύντα, αλλά θα πρέπει να του πιστώσουμε την βελτίωση τόσο τη δική του, όσο και της ομάδας.
    Το χθεσινό παιχνίδι δεν μπόρεσα να το δω, αλλά θεωρώ ότι όταν είσαι σε όλο τον αγώνα μπροστά και θέλεις να ανέβεις κατηγορία, δεν χάνεις το παιχνίδι κι ας μπουν μέσα οι φίλαθλοι του αντιπάλου και να κρατάνε τον παίκτη που σουτάρει!!!! Σε παιχνίδια που κρίνονται στο σουτ, έχουν τεράστια συμμετοχή οι προπονητές. Και ο δικός μας θα πρέπει να καταλάβει που θα πρέπει να βελτιωθεί, αν θέλουμε του χρόνου να πρωταγωνιστήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή