Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αντωνιάδης και... Βελλίδης!

Στο τελικό της στάδιο έχει μπει η μεταγραφή του Μάριου Αντωνιάδη στον Πανιώνιο. Ο Κύπριος αριστερός μπακ, αφού πρώτα αρνήθηκε την πρότ...

Στο τελικό της στάδιο έχει μπει η μεταγραφή του Μάριου Αντωνιάδη στον Πανιώνιο.

Ο Κύπριος αριστερός μπακ, αφού πρώτα αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης του ΑΠΟΕΛ, ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ιστορικού.

Ο Ιστορικός έχει καταθέσει στον ποδοσφαιριστή πρόταση για διετές συμβόλαιο και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, πολύ σύντμα θα πέσουν και οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί πως ο 26χρονος άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Βελλίδης...

Στα ονόματα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της ομάδας για την θέση του τερματοφύλακα προσθέθηκε και ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο 29χρονος γκολκίπερ φαίνεται πως δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και στον Πανιώνιο εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.

Βέβαια, όπως έχουμε ήδη γράψει, πρώτος στόχος των ανθρώπων του Πανιωνίου είναι να καταφέρουν να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας τον Σωκράτη Διούδη.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Μπριζ και οι κυανέρυθροι προσπαθούν να βρουν την "φόρμουλα", ώστε να τον κρατήσουν στη Νέα Σμύρνη. Πιθανότατα με ανανέωση του δανεισμού του για έναν ακόμη χρόνο.

Θυμίζουμε, πως στα υπόψιν για την θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται τόσο ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και άλλοι Έλληνες -κυρίως- γκολκίπερ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Αν πάρετε τον Βελλίδη στον Πανιώνιο θα είστε οι μεγαλύτεροι ξεφτίλες της οικουμένης. Χίλιες φορές ένα από τα παληκάρια από τον πάγκο ή και από τα φυτώρια. Όχι όμως τον τερματοφύσκουλα της πλάκας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή