Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή και τα εισιτήρια

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την πρεμιέρα στα πλέι οφ, όπου θα υποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη τον Παναθηναϊκό (11/05,18:15).. ...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την πρεμιέρα στα πλέι οφ, όπου θα υποδεχθεί στη Νέα Σμύρνη τον Παναθηναϊκό (11/05,18:15)..

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας κανονικά στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε, μετέχουν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Στο μεταξύ, η πώληση των εισιτηρίων την Τετάρτη θα ξεκινήσει στις 10:00 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα. Το εκδοτήριο της Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωτικό να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, στα εντός έδρας παιχνίδια των play offs η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά είναι ελεύθερη από τις θύρες 2, 4 και 7, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια