Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Πανιώνιος είμαστε...»

Ευχαριστημένοι είναι άπαντες στον Πανιώνιο με τη νίκη επί της ΑΕΚ, με την οποία έκλεισε όσο καλύτερα γινόταν η φετινή εξαιρετική σεζόν, σ...

Ευχαριστημένοι είναι άπαντες στον Πανιώνιο με τη νίκη επί της ΑΕΚ, με την οποία έκλεισε όσο καλύτερα γινόταν η φετινή εξαιρετική σεζόν, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο τεχνικός του Ιστορικού μίλησε για την άκρως επιτυχημένη χρονιά της ομάδας, για τη νέα σεζόν, το μεταγραφικό κομμάτι, το θέμα της αδειοδότησης, αλλά και για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει νωρίς,

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι και το τέλος της σεζόν: «Ήταν σημαντικό να κλείσουμε όσο καλύτερα γινόταν τη χρονιά. Το καταφέραμε με ένα καλό αποτέλεσμα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Αν δεν είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα, ίσως καταφέρναμε να είχαμε παρπάνω βαθμούς. Σημαντικό είναι οι παίκτες να δίνουν ότι μπορούν, το κάνουν αυτό και είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί τους. Ότι πήραν φέτος, που ήταν πολλά, το άξιζαν. Πλεόν δεν έχουμε πολύ χρόνο για τη νέα σεζόν, δουλεύουμε κάποια πράγματα και προσπαθούμε νωρίς να φέρουμε καινούργιους παίκτες για να ετοιμαστούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, ήταν και σήμερα κοντά μας. Θα μου μείνει αξέχαστη η στιγμή που μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό όλο το γήπεδο χειροκρότησε την ομάδα. Ήταν η στιγμή της χρονιάς. Πανιώνιος είμαστε, με τα όποια προβλήματα είμαστε εδώ!»

Για το χειροκρότημα στα αποδυτήρια: «Με τα παιδιά έχουμε καλή σχέση, αυτό που τους λέω είναι ότι είναι σημαντικό να ερχόμαστε με διάθεση για δουλειά».

Για τις μεταγραφές: «Αυτό που θέλω είναι 5-6 ποδοσφαιριστές, πέρυσι αλλάξαμε όλη την μεσοεπιθετική μας γραμμή, τώρα στο τέλος τελειώσαμε με τον Μπαργκάν σέντερ φορ. Παρουσιάσαμε ένα καλό γκρουπ, είναι σημαντικό αυτό».

Για το θέμα της αδειοδότησης: «Δεν έχω κάποια ενημέρωση που να με ανησυχεί, ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά».

Για τη νέα σεζόν: «Αυτό που κάναμε φέτος δεν ήταν απλή υπέρβαση, ήταν κάτι παραπάνω. Πρέπει γρήγορα να μπει αυτό στο μυαλό μας. Μακάρι να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και τη νέα σεζόν, αν δεν πάει καλά η χρονιά όμως δεν σημαίνει κάτι. Δεν γίνεται πάντα το ίδιο. Βέβαια ο στόχος είναι να είμαστε ψηλά. Πρώτα να λύσουμε τα προβλήματα που έχει σύλλογος, εκτός από τον Μπακασέτα ίσως χρειαστεί να πουλήσουμε και άλλον παίκτη. Έτσι είναι τα πράγματα τώρα».

Τι άλλο θα ήθελε: «Να έχουμε δικά μας γήπεδα. Είναι μεγάλο θέμα αυτό. Φέτος αναγκαστήκαμε να ταξιδεύουμε 1 και 1:30 ώρα να φτάσουμε. Το προπονητικό κέντρο είναι το βασικό. Πρέπει βέβαια να λυθούν τα προβλήματα για να γίνει αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και εγώ προσωπικά. Στάθηκε κοντά μας και μπορώ να πω ότι δεν μου χάλασαν χατίρι. Με εμπιστεύονται και γι αυτό το λόγο συνεχίσαμε την συνεργασία μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με την αδειοδότηση».

Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι νωρίς: «Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 15 Ιουνίου. Θες να κερδίζεις στα παιχνίδια, αν τα καταφέρουμε καλώς. Εγώ λέω πάντα στα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, είτε φτάνει αυτό κάποιες φορές είτε όχι».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΣΑΚ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ;ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΦΕΥΓΕΣ .ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ .ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή