Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το καλύτερο στην Τούμπα

Ο Πανιώνιος θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στο γήπεδο της Τούμπας, για το σημερινό παιχνίδι (26/05,18:15) των play off με τον ΠΑΟΚ. Ο...

Ο Πανιώνιος θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στο γήπεδο της Τούμπας, για το σημερινό παιχνίδι (26/05,18:15) των play off με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες βασικών στελεχών της ομάδας, καθώς εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Καραμάνος, Ανσαριφάρντ, οι τιμωρημένοι Β. Βλάχος, Οικονόμου, ο Διούδης για λόγους ξεκούρασης και φυσικά ο Μπακασέτας.

Ο Χαλκιαδάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως η αποστολή αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη:
Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Κώστας Βλάχος, Τασουλής Ποζατζίδης, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Μπαργκάν, Πινιώτης, Χαλκιαδάκης.

Μία πιθανή ενδεκάδα, που ενδέχεται να δούμε στην Τούμπα, είναι η εξής: Παπαδόπουλος (Γιαννιώτης), Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης (ή Καθάριος), Βιγιάλμπα (ή Καθάριος).

1 σχόλιο

  1. Γερα μαγκες παιξτε σημερα χωρις αχγος δεν εχουμε να χασουμε τιποτα και ειμαι σιγουρος οτι θα φυγουμε απο την τουμπα με θετικο αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή