Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση...»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ΑΕΚ μπορεί να έχει πολύ ενθουσιασμό από την κατά...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, τόνισε μεταξύ άλλων πως η ΑΕΚ μπορεί να έχει πολύ ενθουσιασμό από την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο Πανιώνιος για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ιστορικού μίλησε και για την μεταγραφική κατάσταση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Δεν ήταν και ότι καλύτερο για εμάς. Κάναμε άλλη προετοιμασία για να παίξουμε αρχικά με την ΑΕΚ, μετά με τον ΠΑΟΚ και τελικά παίζουμε με την ΑΕΚ. Τώρα δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Σίγουρα δεν μας ικανοποίησε όλο αυτό που έγινε με τις αλλαγές του προγράμματος».

Για την ψυχολογία της ΑΕΚ μετά το Κύπελλο: «Σίγουρα θα έχει πολύ κόσμο το γήπεδο και η ΑΕΚ με την κατάκτηση του Κυπέλλου έχει πολύ καλή ψυχολογία. Είναι και μία καλή ευκαιρία για εμάς να εκμεταλλευτούμε εμείς αυτή τη κατάσταση. Ξέρουμε ότι μας αντιμετωπίζει ο αντίπαλος και θα πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100% για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα».

Για το πως περιμένει την ομάδα του: «Είμαστε μία ομάδα με άπειρους ποδοσφαιριστές. Θα αποκτήσουν τα παιδιά εμπειρίες στα play off και μία από αυτές θα είναι και ο αγώνας αυτός που θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φοβηθούμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι δικαίως είμαστε και εμείς εδώ».

Για την μεταγραφική κατάσταση της ομάδας ενόψει της νέας σέζον: «Δεν είμαστε άσχημα, έχουμε βρει κάποιους στόχους, προσπαθούμε κάνουμε τις επαφές μας. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά που τελειώνουν τα συμβόλαια τους να μείνουν στην ομάδα. Εγώ θέλω να μείνουν, βέβαια στις διαπραγματεύσεις υπάρχει και τα οικονομικά θέματα για μία συμφωνία. Το σίγουρο είναι ότι με τα παιδιά αυτά είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία και θέλω να μείνουν στην ομάδα, όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Γίνονται οι διαπραγματεύσεις με την διοίκηση και περιμένω όλα να πάνε καλά».

Για τις επιλογές που θα γίνουν: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να κάνουμε τις σωστές κινήσεις σε παίκτες και όχι να κάνουμε γρήγορες επιλογές απλά επειδή θα ξεκινήσουμε νωρίς την προετοιμασία μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Τι να εκμεταλευτούμε την κατάσταση ρε Μαρίνο?
    Στην κανονική περίοδο, σε άδειο γήπεδο και με δέκα παίκτες ο αντίπαλος, φάγαμε δύο.
    Μεθαύριο με 30.000 κόσμο και με φόρα από το κύπελλο, αν σταματήσουν στα τέσσερα να είμαστε κι ευχαριστημένοι.
    Με τη νοοτροπία "θα παίξουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα" που έχεις σε αυτά τα παιχνίδια, και τους κάφρους να να ουρλιάζουν, θα έχετε φάει δύο γκολ πριν βγείτε στο γήπεδο!!!

    Και μία παρατήρηση. Δεν χρειάζεται εμπειρία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά "καρύδια".
    Αν τα έχετε τα δείχνετε σε όλο τον κόσμο. Αν όχι, δεν τρέχει και τίποτα, αφού κι οι περισσότεροι άλλοι δεν τα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή