Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με κόσμο για τη νίκη

Μετά από 28 αγωνιστικές ο μπασκετικός Πανιώνιος βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του Νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής και αυτό δεν...

Μετά από 28 αγωνιστικές ο μπασκετικός Πανιώνιος βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας του Νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής και αυτό δεν θέλει να αλλάξει στις δύο αγωνιστικές που απομένουν. 

Την Κυριακή (8/5) στις 17:00 η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου υποδέχεται στο Αρτάκης τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς ο αντίπαλος του Ιστορικού έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς, ώστε να "κλειδώσει" την παραμονή του στην κατηγορία.

Βέβαια, αν οι παίκτες του Ιστορικού είναι συγκεντρωμένοι και σοβαροί στο παιχνίδι τους, θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη, η οποία φυσικά αποτελεί και μοναδικό στόχο.

Σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι άπαντες στον σύλλογο περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό "παρών" στο κλειστό της Αρτάκης, προκειμένου με την στήριξη και την φωνή του να "σπρώξει" τους κυανέρυθρους στην επιτυχία.

Τέλος, να σημειωθεί πως συνεχίζεται από τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. η διάθεση των επετειακών t-shirts, με αναφορά στον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια