Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό παιχνίδι εορταστικού χαρακτήρα

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αμερικάνικου Κολλεγίου St.Paul θα δώσει ο μπασκετικός Πανιώνιος την Κυριακή (29/05,21:00). Το εν λόγω ...

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αμερικάνικου Κολλεγίου St.Paul θα δώσει ο μπασκετικός Πανιώνιος την Κυριακή (29/05,21:00).

Το εν λόγω ματς θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, καθώς οι κυανέρυθροι θα πανηγυρίσουν με τον κόσμο του συλλόγου την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του Πανιωνίου:

"Σημαντικό μερίδιο στην προσπάθεια Restart του μπασκετικού Πανιωνίου έχει ο κόσμος της ομάδας μας που από την πρώτη στιγμή στήριξε την φετινή μας προσπάθεια.

Η Νέα Σμύρνη, η μπασκετογειτονιά της χώρας μας, έχει αγκαλιάσει την νέα αρχή του Πανιωνίου να στηριχτεί στα πόδια του με τις δικές του δυνάμεις, πιστοί στην φιλοσοφία του Α. Βαρίκα και των οραματιστών της εποχής εκείνης.

Θέλουμε λοιπόν να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την ηθική συμπαράσταση των οργανωμένων και μη φιλάθλων του Πανιωνίου που με την θερμή τους συμπαράσταση έδωσαν φτερά στην νεανική και άπειρη ομάδα μας προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Την Κυριακή 29/05/2016 και ώρα 21:00μμ στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Σμύρνης, ο Πανιώνιος θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα της χρονιάς αντιμετωπίζοντας σε φιλικό αγώνα το Αμερικάνικο Κολλέγιο St. Paul.

Ο αγώνας θα δοθεί προς τιμήν των φίλων του Πανιωνίου και των χορηγών που μας στήριξαν όλη την φετινή χρονιά.

Σας καλούμε να σας χειροκροτήσουμε για την φετινή σας συγκινητική στήριξη στην ομάδα μας.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. Εμείς θα είμαστε όλοι εκεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια