Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε απολογία ο «Μπάκα» - Ενοχλημένοι στον Πανιώνιο!

Το κατώφλι των γραφείων της ΠΑΕ θα περάσει ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία, καθώς αποχώρησε εκνευρισμένος από τη Νέα Σμ...

Το κατώφλι των γραφείων της ΠΑΕ θα περάσει ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία, καθώς αποχώρησε εκνευρισμένος από τη Νέα Σμύρνη πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έμαθε λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον "δικέφαλο" ότι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή. Με το που ενημερώθηκε έφυγε εκνευρισμένος από το γήπεδο και φέρεται να ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με άνθρωπο της διοίκησης.

Έτσι, ο παίκτης θα κληθεί σε απολογία από τον σύλλογο, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να γίνει σχετικό Δ.Σ -με θέμα τον Μπακασέτα- και τη στάση που θα κρατήσει η ομάδα.

Όπως φαίνεται ο "Μπάκα" έχει συμφωνήσει ήδη (κάποιοι λένε ότι έχει υπογράψει κιόλας) να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και επιθυμία του ήταν να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα από τώρα και όχι από τον Ιανουάριου του 2017 όπου και θα τελείωνε το συμβόλαιό του με τον Ιστορικό.

Οι άνθρωποι της ομάδας -όπως είναι λογικό- ενοχλήθηκαν από τη στάση του ποδοσφαιριστή και αποφάσισαν να λάβουν μέτρα, βάζοντας τον ουσιαστικά στο περιθώριο.

Μένει να φανεί τώρα αν ο παίκτης θα μπει στο "ψυγείο" για τους επόμενους μήνες μέχρι να μείνει ελεύθερος ή αν τελικά θα αποχωρήσει για την ΑΕΚ, με τον Πανιώνιο να βάζει κάποια χρήματα στα ταμεία του. Πάντως, με τα τωρινά δεδομένα το πρώτο σενάριο και όχι το δεύτερο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

5 σχόλια

  1. Αν έχει υπογράψει διακοπή συμβολαίου και καταγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαουλ του Μπακασετα το οτι μιλησε με αεκ. Τοσο καιρο *ηθελε* να ικανοποιηθει ο Πανιωνιος που τονανεσυρε απο την αφανεια της τριπολης και χτιστηκε πανω του αναδεικνυοντας τον.. Ο τζαμπας ομως πεθανε-ελπιζω δηλαδη. Αναμενω την απολογια του..Αν ειναι στο ιδιο μηκος κυματος με τις πραξεις του, τοτε οχι 105 αλλα 125 κιλα να φυγει τον γεναρη. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πανιωνιοςνεμεας24 Μαΐου 2016 στις 2:47 μ.μ.

    Επειδη ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ για τους περισσοτερους μας ειναι η δευτερη οικογενεια δεν θελουμε κανενας να την βλαψει .Τωρα ως προς το καλεσμα του Τασου που επεσε σε παρα πολυ μεγαλο για μενα ατοπημα αν εχει υπογραψει συμβολαιο με ανοιχτη ημερομηνια για να το διορθωσει πρεπει μαζυ με τον μανατζερ του να παει στην Αεκ και να της ζητησει να τα βρει με τον Πανιωνιο διοτι ο ιδιος μεχρι πριν 15 ημερες δηλωνε οτι τον πρωτο λογο τον εχει ο Πανιωνιος τι αλλαξε ενδιαμεσσα μπορουσε σαν παλλικαρι να ανακοινωση απο την αρχη προεδρε η Ζαμανη εγω θελω να παω μονο στην Αεκ προσπαθειστε να τα βρειτε εκτος αν το συμβολαιο που του εδωσε η ΑΕΚ για να ειναι σε αυτο το υψος δεν πρεπει να πληρωθει η ομαδα και πηρε την λαθος αποφαση ενας ταλαντουχος παικτης να φυγη απο την ομαδα που τον εβγαλε στην επιφανεια σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα με αυτον τον πολυ κακο τροπο .εγω τον συμβουλευω αυτον και τον εκπροσωπο του να κανουν τα αδυνατα δυνατα μιας και η Αεκ τον θελει τοσο πολυ να ικανοποιηση και την ομαδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή