Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές του στα παιχνίδια των play off δήλωσε πως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. ...

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές του στα παιχνίδια των play off δήλωσε πως είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Ιστορικού, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, έδωσα τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην προετοιμασία της ομάδας που θα ξεκινήσει νωρίς για τη νέα σέζον όσο και στο μεταγραφικό κομμάτι.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Έχουμε μπει σε μία άνιση διαδικασία για εμάς. Έτσι και αλλιώς ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα με τόσα συνεχή ματς, όμως είχαμε και πολλές απουσίες και απώλειες παικτών μας. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, ότι μπορούν κάνουν. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν προσπαθούν.

Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να μην έχουμε τραυματισμούς, γιατί ξεκινάμε πάρα πολύ νωρίς την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Είχαμε την ατυχία και σήμερα με τον Σπύρο, ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό τελικά.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά, κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Αν είχαμε και τους μεσοεπιθετικούς μας θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σε όλα τα ματς. Κοιτάμε τώρα και το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ να πάμε όσο καλύτερα γίνεται και μετά έχουμε τη νέα σεζόν. Μακάρι να έρθουμε σε συμφωνία με κάποιους παίκτες που θέλουμε, είναι μικρό το χρονικό διάστημα και δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βρούμε τις καλύτερες λύσεις παικτών».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια