Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσεχώς… εξελίξεις

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που έρχεται στον Πανιώνιο, όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι. Η ομάδα μπορεί να βρίσκεται ...

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που έρχεται στον Πανιώνιο, όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι.

Η ομάδα μπορεί να βρίσκεται σε αγωνιστικό πρόγραμμα με τα play off, ωστόσο οι άνθρωποι του Ιστορικού "τρέχουν" για να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ της νέας σεζόν.

Αρχικά, οι κυανέρυθροι θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για να έρθουν σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Κόρμπο, ώστε ο αρχηγός της ομάδας να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ενδιαφέρον για τον έμπειρο μέσο έχουν δείξει κι άλλες ομάδες, κυρίως από την Κύπερο, όμως στη Νέα Σμύρνη υπάρχει αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν και θα υπάρξει αίσιο τέλος στο θέμα.

Από εκεί και πέρα, θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τους Ζησόπουλο και Θεοδωρόπουλο.

Ο πρώτος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει,  αρέσει πολύ στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος και έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση του. Ο Πανιώνιος, βέβαια, δεν "παίζει" μόνος του για τον έμπειρο αμυντικό, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει κι άλλες ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο.

Όσον αφορά τον Έλληνα τερματοφύλακα, η υπόθεση του φαίνεται να είναι πιο απλή. Πανιώνιος και Θεοδωρόπουλος βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες επαφές και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η περίπτωση του.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια