Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα με... δοκιμές!

Σε ένα ματς όπου ο Ουζουνίδης δοκίμασε πρόσωπα και πράγματα, ο "αλλαγμένος" Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο ...

Σε ένα ματς όπου ο Ουζουνίδης δοκίμασε πρόσωπα και πράγματα, ο "αλλαγμένος" Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι κυανέρυθροι, μη έχοντας πλέον ελπίδες για να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στα play off , παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές στη Θεσσαλονίκη, με αρκετούς παίκτες να παίρνουν την ευκαιρία τους στο εν λόγω ματς.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι Ποζατζίδης, Μπλέτσας και Κώστας Βλάχος πραγματοποίησαν την πρώτη τους φετινή συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και ο νεαρός Πινιώτης.

Επίσης, θέση στο αρχικό σχήμα -μεταξύ άλλων- πήραν και οι Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου, Βιγιάλμπα, Αργυρόπουλος, που είχαν αρκετά μεγάλο διάστημα να αγωνιστούν.

Έτσι, ο Εβρίτης τεχνικός έβγαλε κάποια συμπεράσματα για τους νεαρούς παίκτες του ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ξεκούρασε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και τους Σιώπη, Ρισβάνη, Μασούρα.

Το τελικό 2-0 "γράφτηκε" στο πρώτο ημίχρονο, με δύο γκολ του Αθανασιάδη. Αρχικά, ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στο 14' με κοντινή προβολή και στο 25' με εύκολο πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Πανιώνιος, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος,με επιθετική τριάδα τους Βιγιάλμπα, Μασούρα και Μπαργκάν, είχε κάποιες καλές στιγμές, με καλύτερες αυτές των Μασούρα (1ο λεπτό) και Μπαργκάν (65ο λεπτό).

Σε γενικές γραμμές οι κυανέρυθροι, τηρουμένων των αναλογιών και της ενδεκάδας που αγωνίστηκε, στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο της Τούμπας και θα μπορούσε -αν επιθετικά είχε πιο σωστές τελικές ενέργειες - να έχει σκοράρει.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Βίτορ, Μαλεζάς (64' Χατζηισαϊας), Σκόνδρας, Τζιόλης, Τσίμιτορ, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες (72' Κοροβέσης), Αθανασιάδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, (Κ. Βλάχος), Αργυρόπουλος, Σιώπης (67' Μπλέτσας), Κόρμπος, Μασούρας (80' Πινιώτης), Βιγιάλμπα, Καθάριος, Μπαργκάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια