Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν δίνει εισιτήρια ο Ιωνικός!

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρει πως δεν θα δώσει εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Πανιωνίου στη Νίκαια, εξέδωσε ο...

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρει πως δεν θα δώσει εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Πανιωνίου στη Νίκαια, εξέδωσε ο Ιωνικός.

Την Κυριακή (15/05,17:00) ο μπασκετικός Πανιώνιος θα παίξει με στόχο τη νίκη στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, ώστε να πάρει την απευθείας άνοδο στην Α2.

Ένα παιχνίδι, όπου πολύς κόσμος του Ιστορικού θα ήθελε να παρακολουθήσει, όμως η διοίκηση του Ιωνικού δεν επιθυμεί να το επιτρέψει αυτό!

Οι "κυανόλευκοι" εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζουν πως δεν θα δώσουν εισιτήρια για οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Πανιωνίου.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας αναφέρει:

«Η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας εν όψει του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή (15/5/, 5μ.μ.) στο κλειστό του «Πλάτωνα» οφείλει να διευκρινίσει πως δεν θα δοθούν εισιτήρια για να υπάρξει μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων του αντιπάλου μας.

Το ίδιο άλλωστε συνέβη και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο κλειστό της οδού Αρτάκης, όπου η ομάδα μας δεν πήρε εισιτήρια για να υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια