Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Με πονάει που δεν είμαι στον Πανιώνιο»

Ο Παύλος Μητρόπουλος εξέφρασε για μία ακόμη φορά τα Πανιώνια αισθήματα του, τονίζοντας σε συνέντευξη του πως τον πονάει που δεν βρίσκεται...

Ο Παύλος Μητρόπουλος εξέφρασε για μία ακόμη φορά τα Πανιώνια αισθήματα του, τονίζοντας σε συνέντευξη του πως τον πονάει που δεν βρίσκεται στον Πανιώνιο.

Ο πρώην αρχηγός του Ιστορικού και νυν παίκτης της Ακρόπολις στη Σουηδία, αναφέρθηκε στον λόγο που αποχώρησε από την Ελλάδα και τη Νέα Σμύρνη, τοποθετήθηκε για το ποδόσφαιρο στη σκανδιναβική χώρα, ενώ σχολίασε και τα πλέι οφ.

Ακόμα, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Πλατεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Μητρόπουλου:

Για την Ακρόπολις και τη νοοτροπία της ομάδας: «Είναι ελληνική ομάδα. Φύγαμε από την Ελλάδα, αλλά η νοοτροπία είναι πάνω κάτω η ίδια. Οι άνθρωποι ζούνε το ποδόσφαιρο και θέλουν τις επιτυχίες. Βέβαια υπάρχουν διαφορές, αλλά η νοοτροπία είναι η ίδια».
Για το γεγονός ότι επέλεξε να αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Σουηδίας: «Πολλοί με ρώτησαν γιατί πήρα αυτήν την απόφαση, αλλά δεν το μετανιώνω. Είναι πολύ καλά τα πράγματα. Αν κάτσουμε να μιλήσουμε για την οργάνωση θα μας πάρει πολλή ώρα. Από τους νόμους μέχρι το ποδόσφαιρο. Είναι άλλη η ζωή».

Για το κλίμα που υπάρχει στη Σουηδία: «Αυτή τη στιγμή νυχτώνει 10 η ώρα και ξημερώνει γύρω στις 4. Σχετικά έχει καλοκαιριάσει. Συνήθεια είναι όλα αυτά. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο παντού».

Για το αν έχει μετανιώσει που έφυγε από την Ελλάδα: «Δεν το έχω μετανιώσει. Με πονάει που δεν είμαι στον Πανιώνιο, αλλά θα έπαιρνα ξανά την ίδια απόφαση. Είμαι Πανιώνιος. Περάσαμε πολύ δύσκολα εκεί. Μας είχαν όλοι φαβορί για υποβιβασμό όταν έπεφταν τέσσερις ομάδες. Ήμουν εγώ, ο Γιάννου και ο Παντίδος και όταν έπεσαν τέσσερις ομάδες μας είχαν για υποβιβασμό. Μετά ήρθε ο Ιμπαγάσα και τα άλλα παιδιά. Τελικά τους διαψεύσαμε».

Ο λόγος που έφυγε από τον Πανιώνιο: «Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη διοίκηση και ιδιαίτερα τον Νίκο Ζαμάνη που είναι σαν πατέρας μου. Το έχω ξαναπεί ότι αν η ομάδα ήταν έναν πόντο πάνω από τον υποβιβασμό και ήμουν στον πάγκο θα έμενα να βοηθήσω. Ήταν απόφαση του κ. Ουζουνίδη, την οποία δεν έχω καταλάβει, αλλά τη σέβομαι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

Για το πώς βλέπει την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ και γενικά η πρόβλεψή του για τα πλέι οφ: «Σίγουρα είμαι με τον Πανιώνιο. Βλέπω τον ΠΑΟΚ πολύ σοβαρό και πολύ συγκεντρωμένο. Νομίζω ότι είναι η πρώτη χρονιά που θεωρώ ότι θα τα καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ».

Για το αν θα αντέξει ο Πανιώνιος λόγω της κούρασης που υπάρχει από την υπερπροσπάθεια όλη τη χρονιά: «Όποιος δεν έχει ζήσει μέσα σε αυτά τα αποδυτήρια και με αυτή τη διοίκηση δεν μπορεί να καταλάβει πως σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει η κούραση. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δίνει ο ένας τα πάντα για τον άλλον. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει ο Πανιώνιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια