Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όλοι τον αγαπούσαν...»

Ο Λάζαρος Πατσουράκος, μέσω του facebook, μοιράστηκε με τον κόσμο του Πανιωνίου λίγα λόγια για τον Αχιλλέα Αθανασούλα, ο οποίος την Τετάρ...

Ο Λάζαρος Πατσουράκος, μέσω του facebook, μοιράστηκε με τον κόσμο του Πανιωνίου λίγα λόγια για τον Αχιλλέα Αθανασούλα, ο οποίος την Τετάρτη (18/05) "'έφυγε" από την ζωή σε ηλικία 75 ετών.

"Ηταν ένας αριστοκράτης ποδοσφαιριστής που όλοι τον αγαπούσαν. Ψηλός επιβλητικός, δυνατός και πάντα χαμογελαστός έμπαινε στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης ο Αχιλλέας. Ποτέ δεν είπε κακό λόγο για κανέναν και οι συμπαίκτες του τον λάτρευαν.

Ο Στάθης Χάιτας, που βρίσκεται στη Σπάρτη και που είχε ζήσει τον Αχιλλέα πολλά χρόνια, λέει για τον αξέχαστο παικταρά " Ήταν ένα καμάρι στα γήπεδα. Ας πάει στο καλό. Εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα ως φυσιογνωμία των γηπέδων".

Όσο για τους νεότερους φίλους της ομάδας που δεν τον είχαν δει, να θυμούνται πως ήταν ένας σπουδαίος αγωνιστής της κυανέρυθρης ομάδας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ο Θεός να φέρει την παρηγοριά σε όλους τους δικούς του", ήταν όσα έγραψε ο κ.Πατσουράκος για τον αείμνηστο Αχιλλέα Αθανασούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια