Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Μένω στον Πανιώνιο»

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Παράλληλα, ο τεχνικός του Ιστορικο...

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Ιστορικού μίλησε για το δύσκολο έργο που έχουν να αντιμετωπίσουν οι κυανέρυθροι στα play off, αλλά και τους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο Novasports:

Για την κατάσταση της ομάδας μετά τις τρεις βδομάδες αγωνιστικής απραξίας: «Είμαστε καλά. Μπορεί να μην είχαμε παιχνίδια, εκτός του φιλικού με τον Ολυμπιακό, αλλά δουλέψαμε καλά και είμαστε έτοιμοι γι΄αυτό το μίνι πρωτάθλημα».

Για την πρωτόγνωρη εμπειρία των πλέι οφ για τους περισσότερους παίκτες της ομάδας: «Έχουμε μία ομάδα με πολλά νέα παιδιά, οπότε είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά. Αν ξεκινήσουμε καλά, επειδή περιμένουμε ότι στη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει κούραση, ίσως θα μπορέσουμε ν' ανταπεξέλθουμε λόγω της καλής ψυχολογίας που θα έχουνε τα παιδιά, αλλά και το κίνητρο. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι για την ομάδα μας» .

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το αήττητο στα δύο ματς πρωταθλήματος: «Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι παιχνίδια πρωταθλήματος. Ξέρετε πολύ καλά πως είναι σαν τελικοί. Σίγουρα μετράει η εμπειρία και το κύρος που έχει μια ομάδα. Εμείς είμαστε μια ομάδα με μεγάλο ενθουσιασμό, με μεγάλη θέληση να κάνει πράγματα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο απέναντι στην εμπειρία των αντιπάλων. Από την πλευρά μου είμαι και εγώ περίεργος να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Για τον ρεαλιστικό στόχο του Πανιωνίου στα πλέι οφ: «Είναι μια διαδικασία που εμείς είμαστε η ομάδα με το λιγότερο άγχος από τους υπόλοιπους αντιπάλους. Όταν αγωνίζεσαι όμως στόχος είναι να κερδίζεις και από τη στιγμή που μπαίνεις σ' αυτή τη διαδικασία είναι να πετύχεις πράγματα. Αυτό θα επιδιώξουμε. Το σίγουρο είναι πως δεν θα είμαστε αδιάφοροι. Ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα έχουν όλα αυτά τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα που θα έρθουν είναι πολύ μεγάλες οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν αυτά τα παιδιά και αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην επόμενη σεζόν».

Για την κυριαρχία του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ τα τελευταία χρόνια: «Είχα πει και μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος (0-0) ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος στα πλέι οφ. Και αυτό φαίνεται στους αγώνες που ακολούθησαν. Έχουν εγκλιματιστεί οι νέοι παίκτες, έχει προσαρμοστεί και ο προπονητής στα νέα δεδομένα. Κάνει κάποιες αλλαγές σχημάτων, δοκιμάζει πράγματα. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι Παναθηναϊκός. Είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα, όπως και εμείς έχουμε βαριά φανέλα. Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και σίγουρα ξέρουν να διαχειρίζονται καλύτερα τα πράγματα από εμάς. Σας είπα όμως ότι η θέληση και ο ενθουσιασμός που έχουμε είναι τέτοια που πιστεύω ότι θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και το αυριανό παιχνίδι, αλλά και τα υπόλοιπα».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπογράψατε το νέο σας συμβόλαιο. Θα το ανακοινώσετε εσείς ή θα το κάνει ο Πανιώνιος; «Ο Πανιώνιος. Έτσι πρέπει. Αυτή είναι η κανονική σειρά».

Το ρεπορτάζ το επιβεβαιώνετε; «Ναι, ναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια