Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύ κοντά σε Αντωνιάδη!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας με τον Μάριο Αντιωνιάδη βρίσκεται ο Πανιώνιος. Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση, ενόψει της νέας ...

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας με τον Μάριο Αντιωνιάδη βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση, ενόψει της νέας σεζόν, φέρεται να βρίσκεται ο Ιστορικός. Οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, Μάριο Αντωνιάδη και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να ολοκληρωθεί θετικά η απόκτηση του.

O 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, ενώ μπορεί να προσφέρει και ως στόπερ. Αποτελεί βασικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ εδώ και αρκετά χρόνια, είναι διεθνής με την Κύπρο, έχει παραστάσεις τόσο από το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και από το Γιουρόπα Λιγκ και γενικότερα η περίπτωση του φαίνεται εξαιρετική για τον Πανιώνιο.

Μάλιστα, ο Ουζουνίδης γνωρίζει καλά την αγωνιστική αξία του Αντωνιάδη από το πέρασμα την κοινή τους παρουσία στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κύπριος άσος αναμένεται να βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, ώστε να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και εφόσον όλα πάνε καλά να πραγματοποιηθεί ο "γάμος" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

\



1 σχόλιο

  1. Πέρυσι τέτοια εποχή έγραφα, όπως κι άλλοι φίλοι, για το πόσο αδικημένος ήταν ο Σιώπης και ότι θα έπρεπε να πάρει ευκαιρίες. Ο κόουτς του έδωσε ευκαιρίες (φυσικά όχι γιατί το γράφαμε εμείς) και είδαμε τα αποτελέσματα.
    Το ίδιο γράφω τώρα για τον Τασουλή. Θεωρώ ότι αν ο κόουτς του δίξει εμπιστοσύνη και του δώσει ευκαιρίες, την επόμενη χρονιά μπορεί να κάνει την διαφορά. Θα ήταν κρίμα και για τον παίκτη αλλά πολύ περισσότερο για τον σύλλογο, μία μεταγραφή να του κόψει τον δρόμο.
    Ας το σκεφτούν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή