Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Περί αγωνιστικών και μεταγραφικών θεμάτων...

Μέρες που είναι πολλά γράφονται και περισσότερα ακούγονται για τον Πανιώνιο! Aναφερόμαστε στην προσφυγή του ΠΑΣ και στους ποδοσφαιριστές ...

Μέρες που είναι πολλά γράφονται και περισσότερα ακούγονται για τον Πανιώνιο! Aναφερόμαστε στην προσφυγή του ΠΑΣ και στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, οι οποίοι αποτελούν μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων.

Όμως ο Πανιώνιος πρέπει να αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στην προετοιμασία των play offs διότι δεν πρέπει να γκρεμίσει μέσα σε λίγους αγώνες τις επιτυχίες που έχτισε μια ολόκληρη χρονιά. Τη στιγμή μάλιστα που όλες οι ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στο mini πρωτάθλημα δεν είναι αχτύπητες όπως άλλωστε αποδείχθηκε και στην κανονική αγωνιστική περίοδο! Όσο για την προσφυγή του ΠΑΣ, νομίζω ότι γίνεται περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους και όχι για λόγους ουσίας. Εκτιμώ ότι οι υγιώς σκεπτόμενοι και λογικοί φίλοι της ομάδας των Ιωαννίνων θα δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο ΠΑΣ είναι εκείνη η ομάδα που πρέπει ν’ αγωνιστεί στα play offs!

Όσον αφορά στη μεταγραφολογία είναι συνήθης στη χώρα μας και ιδίως για ποδοσφαιριστές που πρωταγωνίστησαν την προηγούμενη περίοδο. Και για αυτούς τους ποδοσφαιριστές τα play offs είναι ο καλύτερος καθρέφτης των αγωνιστικών τους δυνατοτήτων. Όμως επειδή ο Πανιώνιος την επόμενη αγωνιστική περίοδο θ’ αγωνιστεί στην Ευρώπη, η σώφρων κίνηση κατά την άποψή μου είναι να παραμείνουν τουλάχιστον για ένα ακόμη χρόνο στον Πανιώνιο και ν’ αγωνιστούν μαζί του εντός και εκτός της χώρας μας κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο! Ακολουθώντας αυτή την τακτική αφενός μεν θα βοηθήσουν την ομάδα τους και αφετέρου θα γίνουν ευρύτερα γνωστοί δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ώθηση στην καριέρα τους. Επιπλέον είναι πολύ καλύτερα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ώστε ν’ αγωνιστούν τη μεθεπόμενη σεζόν σε μια καλή ομάδα τους εξωτερικού, παρά να βρίσκονται την επόμενη σεζόν μεταξύ πάγκου και εξέδρας σε μια από τις θεωρούμενες μεγάλες Ελληνικές ομάδες. Άλλωστε οι μεγάλες και σταθερές σε διάρκεια καριέρες χτίζονται σταδιακά, με μελετημένες κινήσεις και προφανώς διαρκή προσπάθεια και όχι με κινήσεις βιαστικές, επιπόλαιες, διακατεχόμενες μόνο από ενθουσιασμό!

Σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που πρέπει να έρθουν στον Πανιώνιο αλλά και σ’ αυτούς που πρέπει να παραμείνουν εκτιμούμε ότι ο σχεδιασμός ήδη θα πρέπει να έχει ξεκινήσει. Και είναι γεγονός ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πρέπει να παραμείνουν και άλλοι που πρέπει να έρθουν στη Ν. Σμύρνη, ώστε ο Πανιώνιος την προσεχή αγωνιστική να έχει πλήρες ρόστερ. Όπως επίσης μπορεί ν’ ανέβουν στην 1η ομάδα νεαροί και να επιστρέψουν οι δανεικοί, που διαπιστωμένα μπορούν ν’ αγωνίζονται στον Ιστορικό. Και όλα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής, ο οποίος μαζί με τη διοίκηση θα σχεδιάσουν προσεκτικά τα επόμενα βήματα.

Πάνος Κατσούλας

1 σχόλιο

  1. Πιστεύω ο Ουζουνιδης να κρατήσει τα άτομα που χρειάζονται για τα play off όπως και για την συνέχεια στην Ευρώπη. ...ελπίζω τα καλύτερα και όχι την ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή