Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αν μείνουν ελεύθεροι, θα προχωρήσει...

Τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Κολοβού και Φούντα... Δύο ονόματα ποδοσφαιριστών, που βρίσκονται στο κυανέρυθρο ρεπορτάζ, είναι αυτά τ...

Τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Κολοβού και Φούντα...

Δύο ονόματα ποδοσφαιριστών, που βρίσκονται στο κυανέρυθρο ρεπορτάζ, είναι αυτά των Δημήτρη Κολοβού και Ταξιάρχη Φούντα.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές αρέσουν στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο οι κυανέρυθροι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν για την απόκτηση τους μόνο σε περίπτωση που παραμείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους.

Ο Κολοβός ως γνωστών ανήκει στον Ολυμπιακό, στον οποίο όμως δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε και μένει να φανεί τι προθέσεις έχουν οι "ερυθρόλευκοι" για τον 23χρονο άσο ενόψει της νέας σεζόν.

Όσον αφορά τον Φούντα, την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, όμως τα δικαιώματα του ανήκουν στην Σάλτσμπουργκ. Έτσι, όπως και στην περίπτωση του Κολοβού, ο Πανιώνιος θα περιμένει να δει τι θα πράξει με τον ποδοσφαιριστή η Αυστριακή ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι θετικός για την απόκτηση των δύο παικτών, καθώς έχει εξαιρετική άποψη τόσο για τον Κολοβό όσο και για τον Φούντα, ενώ και οι δύο έχουν αγωνιστεί στον Πανιώνιο και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια