Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναβολή και μετάθεση της 29ης Αγωνιστικής

Σε αναβολή οδηγήθηκε η 29η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β' Εθνικής, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (8/5). Η Ελληνική...

Σε αναβολή οδηγήθηκε η 29η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β' Εθνικής, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (8/5).

Η Ελληνική ομοσπονδία αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή την ενέργεια, έπειτα από τις πιέσεις κυρίως των δυο Κρητικών ομάδων, με τον Εργοτέλη να αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω της συμμετοχής του προπονητή του αλλά και αθλητών του στο Πανελλήνιο εφήβων στην Καστοριά, αλλά και το Ηράκλειο να μην δύναται να ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε και η ΕΟΚ η 29η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/5). Κάτι που σημαίνει πως ο Πανιώνιος κόσμος θα πρέπει να περιμένει μέχρι τότε για να δει τον Ιστορικό, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Αναλυτικά:

Με απόφαση της Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.,λόγω των απεργιών και της βαθμολογικής σημασίας των αγώνων η 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών αναβάλλεται και αντί 8/05 θα διεξαχθεί στις 11/05/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια