Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρασκευή (20/05) το ΑΕΚ-Πανιώνιος

Συνεδρίασε το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ για το μείζον θέμα της εύρεσης λύσης για το πρόγραμμα των πλέι οφ, το οποίο έγινε άνω-κάτω λόγω της διεξ...

Συνεδρίασε το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ για το μείζον θέμα της εύρεσης λύσης για το πρόγραμμα των πλέι οφ, το οποίο έγινε άνω-κάτω λόγω της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε συμβιβαστική πρόταση, η οποία έγινε δεκτή από τις άλλες τρεις ομάδες, σύμφωνα με την οποία το ματς ΑΕΚ-Πανιωνίου, που ήταν προγραμματισμένο για να γίνει την Κυριακή (15/05) αλλά αναβλήθηκε, θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή (20/5).

Τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, που θα γίνονταν την προσεχή Τετάρτη, αναβάλλονται και θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα (23/5).

Από εκεί κι έπειτα, οι εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές θα διεξαχθούν την Πέμπτη 26/5, την Κυριακή 29/5 και την Τετάρτη 1/6.

Αν προκύψει θέμα αποδέσμευσης των διεθνών πριν τις 31/5, τότε οι τέσσερις ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου για αποφασίσουν από κοινού τι θα γίνει με την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά το... νέο πρόγραμμα των πλέι οφ:

Παρασκευή 20/5 (εξ αναβολής 2ης αγωνιστική)
ΑΕΚ-Πανιώνιος 20:30

Δευτέρα 23/5 (3η αγωνιστική)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Πέμπτη 26/5 (4η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Κυριακή 29/5 (5η αγωνιστική)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

6η αγωνιστική - Τρίτη 31/5 ή Τετάρτη 1/6 (κοινή ώρα έναρξης). Το αν θα διεξαχθεί η αγωνιστική Τρίτη ή Τετάρτη θα εξαρτηθεί από το θέμα των διεθνών κι από τις ειδικές άδειες που θα εξασφαλίσουν από τις ομοσπονδίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια