Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζώρζος: «Η άνοδος βρίσκεται στα χέρια μας»

Την τύχη στα χέρια του κρατάει πλέον ο μπασκετικός Πανιώνιος για την άνοδο στην Α2. Ο Ιστορικός βρίσκεται μόνος στην κορυφή του πρωταθλ...

Την τύχη στα χέρια του κρατάει πλέον ο μπασκετικός Πανιώνιος για την άνοδο στην Α2.

Ο Ιστορικός βρίσκεται μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θέλει ισάριθμες νίκες, ώστε να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο.

Ο γκαρντ των κυανέρυθρων, Κώστας Ζώρζος, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και αρχικά αναφέρθηκε στο πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια:

«Η ομάδα μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα που είχε με τον Αμύντα στην έδρα μας, έδειξε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια από τότε με μεγάλες διαφορές και παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Είχαμε βάλει σαν στόχο να μην χάσουμε κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, πιστεύοντας ότι έτσι θα πετύχουμε τον μεγάλο στόχο της ανόδου».

Εν συνεχεία, ο 20χρονος αθλητής του Ιστορικού παραδέχτηκε πως πλέον η «υπόθεση» άνοδος βρίσκεται σε κυανέρυθρα χέρια:

«Τώρα έτσι όπως έχουν έρθει τα αποτελέσματα η άνοδος βρίσκεται στα χέρια μας. Αν κάνουμε δύο νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια, πράγμα που πιστεύω ότι θα καταφέρουμε, θα βγούμε πρωταθλητές..».

Τέλος, κάνοντας μια πιο ειδική αναφορά στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, είπε:

«Στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Κρόνο θα πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό και να τα δώσουμε όλα γιατί δεν θα είναι ένα εύκολο ματς. Ο Κρόνος θέλει πολύ τη νίκη γιατί δεν έχει σωθεί ακόμα. Εκεί θα χρειαστούμε και την βοήθεια του κόσμου μας, οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας, για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα στην Νίκαια (κόντρα στον Ιωνικό».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια