Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην UEFA ο ΠΑΣ, δεν ανησυχούν στον Πανιώνιο!

Στα Γιάννενα αποφάσισαν να κινηθούν... εκτός γηπέδων για να προσπαθήσουν να αφήσουν εκτός play off τον Ιστορικό. Δεν ανησυχούν στον Πα...

Στα Γιάννενα αποφάσισαν να κινηθούν... εκτός γηπέδων για να προσπαθήσουν να αφήσουν εκτός play off τον Ιστορικό. Δεν ανησυχούν στον Πανιώνιο.

Ό,τι δεν μπόρεσε να πετύχει εντός αγωνιστικών χώρων θέλει να καταφέρει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι "Ηπειρώτες" φαίνεται πως ακόμη δεν μπορούν να "χωνέψουν" πως ο νεανικός και άκρως ελληνικός Πανιώνιος κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση με το "σπαθί" του και προσπαθούν με εξωαγωνιστικούς τρόπους να τον "κλέψουν" την προνομιούχο θέση των play off.

Μετά την "κλάψα", λοιπόν, για την αδειοδότηση που πήρε άξια ο Ιστορικός, αποφάσισε ο Χριστοβασίλης με την διοίκηση του να προχωρήσουν σε καταγγελία στην UEFA.

O λόγος είναι απλός. Ο ΠΑΣ βγήκε 6ος στο πρωτάθλημα και έχει έννομο συμφέρον, καθώς ελπίζει (μόνο αυτός το ελπίζει βέβαια) να δικαιωθεί στην "αποτυχημένη" καταγγελία του και να παίξει αυτός στα play off".

Στα Γιάννενα υποστηρίζουν πως ο φάκελος του Πανιωνίου ήταν ελλιπής και κακώς πήρε την άδεια ο Ιστορικός. Βέβαια, το πως μπορούν να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, από την στιγμή που δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του φακέλου, μόνο αυτοί το γνωρίζουν...

Μάλιστα, η κίνηση από πλευράς ΠΑΣ έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη και αφού πρώτα σιγουρεύτηκαν πως το Κύπελλο δεν θα δώσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, από τη στιγμή που αποκλείστηκε ο Ατρόμητος.

Καμία ανησυχία... 

Στον Πανιώνιο αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερα ψυχραιμία την κίνηση του ΠΑΣ.

Οι κυανέρυθροι ξέρουν καλά πως έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους. Η διοίκηση της ΠΑΕ "έτρεξε" πολύ, έβαλε χρήματα, ήρθε σε όλες τις συμφωνίες που χρειαζόταν, ώστε όλα να κυλήσουν όπως έπρεπε και ο Πανιώνιος να πάρει την πολυπόθητη άδεια.

Άλλωστε, όπως έλεγε και υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης "...δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, τακτοποιήσαμε τα πάντα, κάναμε όσα έπρεπε και διευθετήσαμε 185 υποθέσεις".

Ο Πανιώνιος κέρδισε αγωνιστικά με το "σπαθί" του την 5η θέση στο πρωτάθλημα και με το "σπαθί" του διοικητικά την αδειοδότηση. Κανείς δεν μπορεί να του στερήσει αυτές τις σημαντικότατες επιτυχίες...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια