Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιάκος: «Δεν ενδώσαμε στις προκλήσεις... »

Για την πολύ σημαντική νίκη επί του Ηρακλείου μίλησε στα panionianea.gr ο Γιώργος Τσιάκος. Ο έμπειρος σέντερ του Ιστορικού, ο οποίος...

Για την πολύ σημαντική νίκη επί του Ηρακλείου μίλησε στα panionianea.gr ο Γιώργος Τσιάκος.

Ο έμπειρος σέντερ του Ιστορικού, ο οποίος είναι από τις "κολώνες" του φετινού Πανιωνίου, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα έπαιξε πολύ συγκεντρωμένα, χωρίς να ενδώσει στις προκλήσεις του Ηράκλειου:

«Ήταν ένα παιχνίδι που εμείς είχαμε να διαχειριστούμε. Έπρεπε κερδίσουμε και να καταφέρουμε να πάρουμε και την διαφορά. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα πάνω στις αρχές που είχαμε βάλει για το παιχνίδι.

Δεν αποπροσανατολιστήκαμε από το άναρχο παιχνίδι του Ηρακλείου και την απουσία ενός πολύ καλού παίχτη τους και διαχειριστήκαμε την κατάσταση σωστά, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις συσπειρώνονται οι ομάδες και γίνονται επικίνδυνες. Επίσης, δεν ενδώσαμε και στις προκλήσεις της ομάδας του Ηρακλείου...», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει:

«Έχουμε ακόμα τρεις τελικούς και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε το δύσκολο στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή».

Αναφορικά με την ανακοίνωση και τις ενστάσεις του Ηρακλείου, ο Τσιάκος ήταν ξεκάθαρος:

«Από την στιγμή που κάναμε το πρώτο μας σερί, στο 15-5, το Ηράκλειο ανακάλυψε υπεράριθμους θεατές. Αφού ο κομισάριος έκανε την καταμέτρηση με αυστηρότητα κ έβγαλε έξω τα παιδιά, τις γυναίκες και τους γονείς των παιχτών και έγινε καταμέτρηση των καταγεγραμμένων, θεωρώ εντελώς άκυρα όλα τα παράπονα και τις ενστάσεις του Ηρακλείου .Όταν χάνεις με 29 πόντους σε ένα ντέρμπι, πρώτα απ’ όλα φταις εσύ σαν ομάδα. Ας ασχολούμαστε με το μπάσκετ και τον αγώνα μας για την άνοδο και ας μην ασχολούμαστε με μικρότητες…».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια