Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης: «Χαίρομαι που κάναμε κάθε Πανιώνιο υπερήφανο»

Το «μηχανάκι» του Πανιωνίου και εκ των πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν, Μανώλης Σιώπης, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea...

Το «μηχανάκι» του Πανιωνίου και εκ των πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν, Μανώλης Σιώπης, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος του Ιστορικού την φετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, καταθέτοντας σε κάθε παιχνίδι και την… ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον έχει γίνει από τα αγαπημένα παιδιά τόσο της εξέδρας όσο και των κυανέρυθρων αποδυτηρίων, καθώς άπαντες στάζουν «μέλι» τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τον άνθρωπο Σιώπη.

Συναντήσαμε τον «Σιώπαρο» -όπως τον αναφέρουν οι φίλαθλοι του συλλόγου- στην «μικτή ζώνη» της Νέας Σμύρνης και μιλήσαμε μαζί του για την φετινή εκπληκτική σεζόν του Πανιωνίου, για το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο δυναμικός χαφ αναφέρθηκε στο βροντερό «παρών» που έδωσε ο κόσμος του Ιστορικού στην αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά», στο θέμα της αδειοδότησης της ομάδας, ενώ στάθηκε και στα κομβικά παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Τέλος, μίλησε και για τις δικές του εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ σε ερώτηση για το αγωνιστικό του μέλλον, ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή το μυαλό του βρίσκεται μόνο στον Πανιώνιο και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Σιώπη στα panionianea.gr:

-Μανώλη αρχικά θα ήθελα να μου αναφερθείς στην φετινή εκπληκτική σεζόν της ομάδας, η οποία «επισφραγίστηκε» με την είσοδο στα play off…

«Έχουμε δουλέψει από την αρχή πάρα πολύ, από την προετοιμασία στο Καϊμακτσαλάν, με τις όποιες δυσκολίες είχαμε. Κάθε μέρα προσπαθούμε να πράξουμε τις εντολές του προπονητή μας, είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι προσπάθειες μας αποδίδουν καρπούς και χαίρομαι ακόμα πιο πολύ που κάναμε όλον αυτόν τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, αλλά και κάθε Πανιώνιο που υπάρχει υπερήφανο».

-Φέτος όλη τη χρονιά δείξατε πως είστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Έχετε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, είστε μία παρέα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Θεωρείς πως είναι αυτό το πιο σημαντικό στοιχείο του Πανιωνίου;

«Πραγματικά έτσι είναι. Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, αλλά πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι η δουλειά που γίνεται απ’ όλο το προπονητικό τιμ μηδενός εξαιρουμένου».

-Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ,που πιστεύεις ότι κρίθηκε;

«Πιστεύω πως φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού ότι εμείς το θέλαμε πιο πολύ. Βάλαμε περισσότερη θέληση και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φάνηκε νομίζω και από τις τελικές που είχαμε»,

-Ο κόσμος έδωσε πραγματικά εντυπωσιακό «πάρων» κόντρα στον ΠΑΟΚ, εσείς μέσα από το γήπεδο πως το εισπράξατε αυτό;

«Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μας δώσει από θέμα ψυχολογίας. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν πραγματικά ο 12ος παίκτη μας. Τους ευχαριστούμε…».

-Που θα ήθελες να αφιερώσεις την φετινή επιτυχία;

«Σε όλο τον κόσμο που είναι δίπλα μας».

-Αγωνιστικά «κλείσατε» μία θέση στην πεντάδα. Είσαι αισιόδοξος πως η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση και θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στα play off;

«Κοιτάξτε εγώ απλά σκέφτομαι το αγωνιστικό κομμάτι. Τώρα αν πάρει η ομάδα η όχι την άδεια δεν μπορώ να το ξέρω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλα τα παιδιά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα δώσουμε τα πάντα και αν πάρουμε τελικά την αδειοδότηση θα παίξουμε, εάν όχι δεν πειράζει. Σημασία έχει όλη η φετινή τεράστια προσπάθεια από όλους…».

-Φέτος πραγματοποιείς μια γεμάτη χρόνια με εξαιρετικές εμφανίσεις…

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μέσα από την ομαδική επιτυχία κάνω και εγώ καλές εμφανίσεις. Εμένα, όμως, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω καθημερινά, να βελτιώνομαι και να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα μου».

-Το μέλλον σου πως το βλέπεις, θα δούμε τον Σιώπη και τη νέα σεζόν στην ομάδα;

«Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, ανήκω στον Πανιώνιο, το μυαλό μου είναι στον Πανιώνιο, να τελειώσει με το καλό η χρονιά και βλέπουμε. Τώρα κοιτάω το επόμενο παιχνίδι της ομάδας. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τι θα έρθει. Υγεία να έχουμε, να βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται τον Πανιώνιο».

-Θέλω να μου πεις ποια, κατά τη γνώμη σου, ήταν τα κομβικά παιχνίδια της σεζόν για τον Πανιώνιο…

«Πιστεύω το πρώτο διπλό στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή και για τον τρόπο που ήρθε και γιατί δεν μας περίμενε κανείς. Και πάλι το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην έδρα μας, που ήταν και κομβικό βαθμολογικά και θα έδειχνε για ποιες θέσεις θα παίζουμε την σεζόν».

-Κλείνοντας, πες μου για την συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοίκηση…

«Όπως φαίνεται και μέσα στο γήπεδο και το προπονητικό τιμ με τους παίκτες έχει μία άψογη σχέση επαγγελματική και όχι μόνο, αλλά και το τεχνικό τιμ με την διοίκηση, η οποία διοίκηση έχει κάνει πάρα πολλά βήματα μπροστά τα τελευταία δύο χρόνια. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι διοικητικά η ομάδα θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια