Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να «κλειδώσει» τα play off!

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα "κλειδώσει" μία θέση για τα play off, θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο αποψινό (03/...

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα "κλειδώσει" μία θέση για τα play off, θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο αποψινό (03/04, 19:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρίσκεται στην 5η θέση με 41 βαθμούς και με ενδεχόμενη νίκη επί του "δικέφαλου του Βορρά" ουσιαστικά θα οριστικοποιήσει μία θέση στην πρώτη πεντάδα. Βέβαια, και ο βαθμός της ισοπαλίας ενδέχεται -ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα- να "κλειδώσει" την είσοδο της ομάδας στα play off, πριν φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως και να έχει, στο κυανέρυθρο στρατόπεδο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το ματς με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να είναι έτοιμοι για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Πάντως, τα προβλήματα για τον Ουζουνίδη δεν λείπουν, καθώς εκτός έχουν τεθεί οι Ρισβάνης (τιμωρημένος) και Τζανδάρης (τραυματίας).

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης, Κ. Βλάχος, Ποζατζίδης.

Βροντερό «παρών» από τον κόσμο

Πολύς κόσμος αναμένεται να δώσει το "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η προπώληση των εισιτηρίων τις δύο τελευταίες ημέρες συνεχίστηκε με εντατικούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα σταθούν μαζικά στο πλευρό της ομάδας.

Την ημέρα του αγώνα (03/04), λοιπόν, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα  θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζουμε πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια