Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όταν έγραψε ιστορία! (photos-video)

Ο Ιστορικός σαν σήμερα (10/04), πριν από ακριβώς 25 χρόνια, κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, επικρατώντας με 73-70 του ΠΑΟΚ σ...

Ο Ιστορικός σαν σήμερα (10/04), πριν από ακριβώς 25 χρόνια, κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, επικρατώντας με 73-70 του ΠΑΟΚ στον τελικό του ΣΕΦ, γράφοντας ιστορία!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήγαινε στο τελικό το 1991 με την ψυχολογία στα ύψη, μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στη Γενεύη απέναντι στη Σαραγόσα.

Η δίψα, το πάθος και η θέληση όμως του Πανιωνίου και του κόσμου του, ήταν τα στοιχεία πως
έδωσαν το Κύπελλο στον Ιστορικό, χαρίζοντας έναν μεγάλο τίτλο στους κυανέρυθρους.

Η ομάδα Βλάντο Τζούροβιτς είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τους Φάνη Χριστοδούλου και Γιώργο Γάσπαρη και έτσι ο Ιστορικός έφτασε στην επικράτηση με 73-70, προκαλώντας... παραλήρημα στον κυανέρυθρο κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες του ΣΕΦ.

Πανιώνιος (Τζούροβιτς): Φ.Χριστοδούλου 21(2), Γάσπαρης 20(2), Μπρούγος 12, Χρ.Χριστοδούλου, Χάτσον 12, Παναγόπουλος, Χουγκάζ, Μπάλις, Μποζγανάς, Μπάλας.

ΠΑΟΚ (Σάκοτα): Σταυρόπουλος 5(1), Πρέλεβιτς 19(1), Μπάρλοου 20(2), Κόρφας 16(1), Παπαχρόνης, Φασούλας 7, Ιωάννου, Μακαράς 3, Κατσίκης, Μπουντούρης.





Δεν υπάρχουν σχόλια