Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παυλόπουλος: «Τους αγαπώ και με αγαπάνε στον Πανιώνιο»

Πιστός στον αγαπημένο του Πανιώνιο και στο έργο που κάνει στον σύλλογο δήλωσε ο Γιάννης Παυλόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στα panioniane...

Πιστός στον αγαπημένο του Πανιώνιο και στο έργο που κάνει στον σύλλογο δήλωσε ο Γιάννης Παυλόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της κυανέρυθρης ΠΑΕ μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και με αφορμή την δεδομένη επιθυμία του Παναθηναϊκού για να τον αποκτήσει, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως δεν έχει κανέναν λόγο να φύγει από τον Ιστορικό.

Ο Παυλόπουλος, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια είναι "στρατιώτης" του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στο δέσιμο που έχει με τον σύλλογο, αλλά και στην αγάπη που από εισπράττει τον κόσμο.

Παράλληλα, μίλησε για την φετινή σεζόν σε Κ20 και Κ17, ενώ αναφερόμενος στην πρώτη ομάδα, έστειλε  μήνυμα στήριξης προς τους φιλάθλους του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Παυλόπουλος στα panionianea.gr

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του και την απόφαση του να μείνει στον Πανιώνιο: «Τέτοιο θέμα έχει ξαναπροκύψει στο παρελθόν. Εγώ, όπως είχα πει και σε παλιότερη συνέντευξη μου στα panionianea.gr, είμαι χαρούμενος με αυτό που κάνω στον Πανιώνιο. Κάνω σωστά την δουλειά μου, είμαι σχεδόν όλη μου την ζωή στον σύλλογο και δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω από εδώ. Αγαπώ την ομάδα και με αγαπάνε. Θεωρώ πως και εγώ από την μεριά μου έχω βάλει ένα λιθαράκι στην ομάδα και ξαναλέω δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω από την ομάδα. Εκτιμώ την αγάπη του κόσμου. Ο απλός κόσμος του Πανιωνίου μου έδειξε ότι δεν θέλει να αποχωρήσω εγώ από την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι σημαντικό να εκτιμούν την δουλειά που κάνεις και νομίζω πως είναι κάτι που μετράει περισσότερο απ’ οτιδήποτε».

Για την σεζόν της Κ20 και της Κ17: «Θεωρώ πως είναι πολύ πετυχημένη η χρονιά και θέλω εκμέρους του συλλόγου να ευχαριστήσω τα παιδιά που δουλεύουν στις ομάδες μας, τους προπονητές, τους φροντιστές, όλους. Έχουν κάνει μεγάλη υπομονή, σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες. Ο σύλλογος τους χρωστάει πολλά.

Όσον αφορά τώρα την Κ20, σίγουρα είναι άκρως επιτυχημένη η σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στην βαθμολογία και γίνεται εξαιρετική δουλειά από τον Δημήτρη Κοροπούλη. Το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχουν παιδιά που βρίσκονται στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας και θα απασχολήσουν στο σύντομο μέλλον τόσο τους δικούς μας φιλάθλους όσο και γενικότερα τους Έλληνες φιλάθλους.

Για την Κ17 τώρα, και εκεί έγινε εξαιρετική δουλειά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που γίνεται και φυσικά από τον Δημήτρη Κουζινό. Η ομάδα δουλεύει πραγματικά υπό δύσκολες συνθήκες και τα καταφέρνει περίφημα. Γενικά δεν φοβάμαι καθόλου το θέμα των Ακαδημιών. Βρισκόμαστε σταθερά σε πολύ καλό δρόμο».

Για την πρώτη ομάδα και την αδειοδότηση: «Εγώ θέλω να πω πως όσοι αγαπούν τον Πανιώνιο πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα είτε πάρει την αδειοδότηση είτε όχι. Η αγάπη μας για τον σύλλογο πρέπει να είναι ανιδιοτελής. Η δουλειά που γίνεται από την τωρινή διοίκηση είναι τεράστια, οι άνθρωποι αυτοί υπηρετούν την ομάδα με μοναδικό σκοπό να την φτάσουν ξανά εκεί που της αρμόζει. Ένας λόγος που δεν ήθελα να φύγω ήταν και αυτοί οι άνθρωποι. Θα ήταν πραγματικά άδικο να φεύγει τώρα ένας – ένας από την ομάδα για κάπου άλλου. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα. Ο Πανιώνιος θα βρει τον δρόμο του, είναι πλέον σίγουρο. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Μία διοίκηση που δουλεύει για το καλό της ομάδας, πολύ καλός προπονητής και νέοι εξελίξιμοι παίκτες. Σίγουρα και εγώ θα ήθελα να πάρουμε την άδεια και να παίξουμε και στην Ευρώπη γιατί το αξίζουμε, όμως και να μην γίνει αυτό δεν με πειράζει. Το σύνθημα της επόμενης ημέρας, με ή χωρίς άδεια, είναι ένα: όλοι δίπλα στην ομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Σε ευχαριστούμε για όλα . Πράγματι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει το κάτι μαγικό και διαφορετικό , κόντρα στην δύσκολη καθημερινότητα πού βιώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή