Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Επιβράβευση για όλους στον σύλλογο»

Δικαίωση και επιβράβευση έφερε στον Πανιώνιο η εξασφάλιση της άδειας, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στα p...

Δικαίωση και επιβράβευση έφερε στον Πανιώνιο η εξασφάλιση της άδειας, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Τα panionianea.gr επικοινώνησαν με τον τεχνικό του Ιστορικού, ο οποίος σαφώς ικανοποιημένος από την θετική έκβαση της υπόθεσης, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως η αδειοδότηση αποτελεί επιβράβευση για τους πάντες στον σύλλογο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους αγώνες των play off, λέγοντας πως η ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει κι' άλλα πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στα panionianea.gr:

Για την άδεια που πήρε ο Πανιώνιος: «Είναι κάτι που δικαιούμασταν. Είναι μία δικαίωση για τους πάντες και ειδικά για τους παίκτες, για όσα πετύχαμε την φετινή σεζόν. Αποτελεί επιβράβευση για όλους στον σύλλογο, από τον Πρόεδρο μέχρι τον κάθε υπάλληλο στα γραφεία. Είναι σημαντική μέρα για τον κόσμο του Πανιωνίου και φυσικά για όλους στον σύλλογο».

Για το αν περίμενε την ευτυχή κατάληξη: «Εγώ το περίμενα, ναι, γιατί έβλεπα τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονταν από την διοίκηση. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά».

Για τους αγώνα των play off: «Μπορεί ο στόχος μας να ήταν να μπούμε στην πεντάδα, όμως από τη στιγμή που θα μπούμε σε τέτοια παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κι’ άλλα πράγματα. Αυτά τα παιχνίδια θα δώσουν έξτρα κίνητρο στα παιδιά. Είτε τελικά πετύχουμε κάτι παραπάνω είτε όχι, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας κερδισμένοι θα βγουν, καθώς θα κερδίσουν επιπλέον εμπειρίες».

Για την Ευρώπη: «Γι’ αυτό το θέμα είναι νωρίς να μιλήσουμε. Να παίξουμε πρώτα τα play off, να τελειώσουμε και αργότερα θα έρθει και αυτή η ώρα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Μπραβο Μαρινο με τα φοβερα παιδια σου, ολοι μαζι διοικηση και εσεις μας κανατε περηφανους ,τωρα παμε δυνατα για τα πλεις οφ μπορουμε να ειμαστε πρωταγωνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή