Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε...

Το δικό τους όνειρο ζουν την φετινή στην Πλατεία και το "πάρτι" στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ "σφράγισε" με τον κ...

Το δικό τους όνειρο ζουν την φετινή στην Πλατεία και το "πάρτι" στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ "σφράγισε" με τον καλύτερο τρόπο μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης..

Tα λόγια πολλές φορές είναι περιττά και όσοι βρέθηκαν την Κυριακή (03/04) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης έζησαν μοναδικές κυανέρυθρες στιγμές, οι οποίος δεν περιγράφονται με λόγια.

Περίπου 6.000 φίλαθλοι του Πανιωνίου έδωσαν δυναμικό "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να ενθαρρύνουν την ομάδα σε όλο το 90λεπτο και στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά μαζί με τους παίκτες την τεράστια -τηρουμένων των αναλογιών- επιτυχία.

Για κάτι τέτοιες στιγμές ζουν οι απανταχού Πανιώνιοι και αυτές τις στιγμές δεν τις αλλάζουν με όλα τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλα του κόσμου. Άλλωστε αν ήθελαν να βλέπουν συνέχεια "τρόπαια" θα επέλεγαν άλλη ομάδα να υποστηρίξουν. Πανιώνιος γίνεσαι για την ιδέα αυτού του συλλόγου και υπηρετείς την τεράστια κληρονομιά  που κουβαλάει από το 1890!

Όσον αφορά την φετινή χρονιά, έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, πως είναι ένας "άθλος" αυτό που πέτυχε η ομάδα. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες δούλεψαν φοβερά από το ξεκίνημα της χρονιάς, κάτι που λένε και ξαναλένε άπαντες στις τάξεις των κυανέρυθρων.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο λέει ο ελληνικός λαός και σαφώς το ίδιο ισχύει και για τον φετινό Πανιώνιο. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η θέση στην οποία βρίσκεται ο Ιστορικός, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ουζουνίδη από τις πρώτες αγωνιστικές βρισκόταν στην πρώτη πεντάδα, είχε σταθερότατη πορεία και έφτασε στο σημείο την 28η αγωνιστική να "κλειδώσει" μία θέση για τα play off.

Ο Πανιώνιος απέδειξε για μία ακόμη φορά πως η πολύ βαριά φανέλα που διαθέτει και η τεράστια ιστορία του θα παίζουν πάντα ρόλο στον ελληνικό αθλητισμό, ακόμα και όταν ο σύλλογος περνάει δύσκολες οικονομικές και όχι μόνο καταστάσεις.

ΥΓ: Πολύ καλό νέο: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Έχουν μείνει μόνο κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

ΥΓ1: Αγωνιστικά η ομάδα πέτυχε και με το παραπάνω τον στόχο (που τέθηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος) της πρώτης πεντάδας. Πλέον, μένει να φανεί αν θα καταφέρει η διοίκηση να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια, για να συμμετάσχει κανονικά η ομάδα στα play off και την Ευρώπη. Αισιοδοξία πάντως υπάρχει στη Νέα Σμύρνη και μακάρι να πάνε όλα καλά.

ΥΓ2: Το δεύτερο γκολ του Μπακασέτα και το τέρμα του Ανσαριφάρντ απλά δεν υπάρχουν. Προσωπικές ενέργειες, προσωπικά γκολ, δείγμα του τεράστιου ταλέντου και των δύο ποδοσφαιριστών.

ΥΓ3: Η συμπεριφορά των φιλάθλων του Πανιωνίου ήταν για μία ακόμη φορά άψογη. Το γήπεδο γέμισε και παρά το γεγονός πως υπήρχαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ, δεν συνέβη το παραμικρό. Συγχαρητήρια τόσο στους Πάνθηρες όσο και σε όλο τον κόσμο του Ιστορικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια