Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο-Μ-Α-Δ-Α!

Ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως είναι ο φετινός Πανιώνιος, γι' αυτό και ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα! Το μυστικό της επιτυχί...

Ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως είναι ο φετινός Πανιώνιος, γι' αυτό και ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα!

Το μυστικό της επιτυχίας λένε άπαντες στη Νέα Σμύρνη πως είναι το οικογενειακό κλίμα. Ξέρω ακούγεται κάπως κλισέ, αλλά ειδικά για τον φετινό Πανιώνιο ισχύει και με το παραπάνω!

Βλέπεις νέα παιδιά να φορούν την φανέλα του Πανιωνίου και να γουστάρουν. Όλοι τους έχουν γίνει πολύ καλά φιλαράκια, περνούν ώρες μαζί, όχι μόνο στις προπονήσεις, αλλά και σε εξόδους για καφεδάκι ή σε σπίτια για χαλάρωση.

Στις δηλώσεις τους όλοι προσγειωμένοι και ταπεινοί. Τους ακούς να μιλούν για την τεράστια φετινή τους επιτυχία και νομίζεις ότι ακούς έμπειρους ποδοσφαιριστές με πολλές παραστάσεις. Φυσικά, πρόκειται για το ακριβώς αντίθετο. Είναι νέα ταλαντούχα παιδιά, άπειρα, που έχουν όμως αθλητική -και όχι- μόνο παιδεία.

Όλοι μας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά, που μας έκαναν να ξεχαστούμε από τις καθημερινές μας δυσκολίες και επανέφεραν τον Πανιώνιο στις υψηλές θέσεις, αλλά και σε κάθε φίλο του Ιστορικού την χαμένη του περηφάνια.

Η σεζόν δεν τελείωσε, απομένουν δύο ακόμη παιχνίδια για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με το ένα να είναι κόντρα στον Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη. Σε αυτό το ματς θα πρέπει οι απανταχού Πανιώνιοι να σταθούν μαζικά στο πλευρό της ομάδας, να γεμίσουν τον "Ναό" και αν δείξουν πως εκτός από αγωνιστικά, ο Πανιώνιος αναγεννιέται και στο θέμα των φιλάθλων του.

Μία μικρή γεύση πήραν όλοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου περίπου 6.000 κυανέρυθροι φίλαθλοι έδωσαν βροντερό "παρών". Αυτή όμως θα πρέπει να είναι μόνο η αρχή...

Ο Πανιώνιος έχει πολύ κόσμο, έχει παντού κόσμο και έφτασε ξανά η ώρα να δείξει την δυναμική του...

"O Kυανέρυθρος"

1 σχόλιο

  1. Μην ξεχνάμε οτι εκτός απο υποστήριξη στο αγωνιστικό κομμάτι, η παρουσία στο γήπεδο βοηθάει και οικονομικά την ομάδα και συντελεί στην γρηγορότερη εξυγίανση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή