Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μυ ψυχή... Πάνθηρα!

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Κ20 του Ιστορικού στο εκτός έδρας ντέρμπι με την πολυδιαφημισμένη ομάδα της ΑΕΚ, με το τελικό 2-...

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Κ20 του Ιστορικού στο εκτός έδρας ντέρμπι με την πολυδιαφημισμένη ομάδα της ΑΕΚ, με το τελικό 2-2 να έρχεται με πολύ κυανέρυθρο πάθος!

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά και στο 22' είχε διπλό(!) δοκάρι σε διαδοχικά σουτ των Οικονομίδη και Αρσενίδη. Ακολουθήσε άλλη μια χαμένη ευκαιρία στο 30', σε ευθύβολο σουτ του Οικονομίδη, που απέκρουσε δύσκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Κόντρα στη ροή του ματς, η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 35' με αυστηρό πέναλτι, σε επαφή μέσα στην περιοχή. Σκόρερ χρίστηκε ο Κυριαζής

Λίγο αργότερα η έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισε στην ομάδα και ο Αντωνίου με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη έκανε κατάθεση ψυχής και απέδειξε γιατί ο σύλλογος πρέπει να επενδύσει σε αυτά τα παιδιά.

Στο 53' ο Σταυρόπουλος με προβολή, μετά από φάουλ του Βουκελάτου, μείωσε σε 2-1.

Ακολουθήσε κυανέρυθρη ολοκληρωτική επικράτηση στον αγωνιστικό χώρο και σωρεία χαμένων ευκαιριών για να φτάσουμε στο 92', όταν ο Μάκης Βουκελάτος πέρασε διαδοχικά 4(!) αντίπαλους για να ανατραπεί λίγο πριν την… ισοφάριση. Το καθαρό πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με ψυχή.. Πάνθηρα, λοιπόν, οι παίκτες του Κοροπούλη ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και με μία εμφάνιση αντάξια του ονόματος του Πανιωνίου, κατάφεραν να πάρουν τον σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας!

Η σύνθεση: Αστράς, Βλάχος (65' Δαβρης), Μήτκας, Κουτσοποδιώτης, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Βουκελάτος, Αρσενίδης (75'Μπιμάι), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Μπρέμπος (46' Κερασίδης).


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια