Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η Σμύρνη μάνα καίγεται...

Η Νέα Σμύρνη ζει (ξανά) μεγάλες στιγμές. Το καμάρι της πόλης, ο Ιστορικός Πανιώνιος, επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 3-1 και ουσιαστικ...

Η Νέα Σμύρνη ζει (ξανά) μεγάλες στιγμές. Το καμάρι της πόλης, ο Ιστορικός Πανιώνιος, επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 3-1 και ουσιαστικά "κλείδωσε" θέση στην πρώτη πεντάδα, η οποία οδηγεί στα play off.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με τρεις γκολάρες (δύο ο Μπακασέτας, ένα ο Καρίμ) έφτασε στην μεγάλη επικράτηση.

Περίπου 6.000 φίλαθλοι του Πανιωνίου έδωσαν βροντερό "παρών" και κυριολεκτικά "σήκωσαν" στον αέρα το γήπεδο με τις φωνές τους και τα συνθήματα τους.

To παιχνίδι

Ο Πανιώνιος, έχοντας και την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων του, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό πραγματοποίησε την πρώτη του καλή ευκαιρία.

Ο Βλάχος έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Μασούρα να πιάνει την κεφαλιά και τον Βελλίδη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Η ομάδα του Ουζουνίδη είχε καλό ρυθμό στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, με τους Μπακασέτα, Μασούρα και Σιώπη –κυρίως- να κάνουν το παιχνίδι των κυανέρυθρων.

Η πρώτη φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 23’. Ο Χαρίσης έκανε ένα σουτ στη κίνηση, με την μπάλα όμως να φεύγει άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ιστορικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Μπακασέτας είδε τον Μασούρα λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, με τον Βελλίδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 36’ ο Πανιώνιος έφτασε μία… ανάσα από το 1-0. Ο Μπακασέτας εκτέλεσε απευθείας με πολύ δύναμη ένα φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι, καθώς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Τρία λεπτά αργότερα ο «Μπάκα» πήρε το αίμα του πίσω! Στο 39’ η ανωτερότητα του Πανιωνίου απέφερε καρπούς. Ο Κόρμπος έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπακασέτα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ και έβαλε φωτιά στη Νέα Σμύρνη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, με σκοπό να πιέσουν και κατάφεραν στο 53’ να φτάσουν στην ισοφάριση.

Από εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε, η άμυνα του Πανιωνίου δεν αντέδρασε σωστά και ο Τζιόλης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν πανηγύρισε το γκολ, σεβόμενος το κυανέρυθρο παρελθόν του.

Στα επόμενα λεπτά οι κυανέρυθροι ήταν σαφώς επηρεασμένοι από το γκολ που δέχτηκαν, όμως οι παίκτες του Ουζουνίδη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έδειξα πως φέτος δεν σταματούν πουθενά.

Στο 66’ ο Ιστορικός πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ. Ο τεράστιος Τάσος Μπακασέτας έκανε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στη γωνία του Βελλίδη, για το 2-1 του Πανιωνίου!

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 74’ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Κοροβέσης έκανε το κοντινό σουτ, όμως ο Διούδης με εκπληκτική απόκρουση είπε «όχι», διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 82’ ήρθε η στιγμή που κάηκε πραγματικά η Νέα Σμύρνη. Ο Καρίμ «χόρεψε» κυριολεκτικά τον Βίτορ και με υπέροχο πλασέ έγραψε το 3-1 για τον Πανιώνιο, με τον κόσμο του Ιστορικού να αποθεώνει την ομάδα και τον Ιρανό!

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Πανιώνιο φέτος να ζει ξανά μεγάλες στιγμές!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καθάριος (65’ Ανσαριφάρντ), Μασούρας (84’ Χαλκιαδάκης), Καραμάνος (90' Αργυρόπουλος)

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Λέοβατς, Τζιόλης, Βίτορ, Χαρίσης (46’ Ροντρίγκες), Κάτσε, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Κοροβέσης (74’ Γκολάσα), Κίτσιου, Πέλκας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο