Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έχει... γιορτή στη Νέα Σμύρνη!

Ο Ιστορικός υποδέχεται απόψε (17/04, 19:00) τον Ατρόμητο, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η ...

Ο Ιστορικός υποδέχεται απόψε (17/04, 19:00) τον Ατρόμητο, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η Νέα Σμύρνη θα φορέσει τα... καλά της!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει πραγματοποιήσει φέτος έναν... άθλο. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος "κλείδωσε" μία θέση στην πρώτη πεντάδα, παίζοντας κατά γενική ομολογία και ωραίο ποδόσφαιρο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

Άπαντες, λοιπόν, στον Πανιώνιο έχουν δώσει εορταστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ώστε διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και φίλαθλοι να χαρούν όλοι μαζί για την φετινή εκπληκτική σεζόν.

Η ΠΑΕ έχει προγραμματίσει σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα πριν την έναρξη του αγώνα, να τιμήσει τις χρυσές ομάδες του 1979 και του 1998 για την κατάκτηση των δύο κυπέλλων Ελλάδας.

Παράλληλα, οι Πάνθηρες με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ανέφεραν και αυτοί από την μεριά τους πως το εν λόγω ματς πρέπει να είναι μία γιορτή για τον Ιστορικό, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό "παρών" στο γήπεδο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ρισβάνη, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, με δηλώσεις του:  «Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, θα κλείσει μία εξαιρετική αγωνιστική περίοδος στην έδρα μας, έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Πιστεύω να έρθει ο κόσμος μας και να τους κάνουμε να χαρούνε».

Να σημειώσουμε πως το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 10:00 (ημέρα αγώνα) έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης θα είναι ανοιχτό, ενώ το εκδοτήριο της Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο του ματς.

Τα παιδιά του Ουζουνίδη μας έκαναν φέτος πραγματικά χαρούμενους και υπερήφανους. Με ή χωρίς αδειοδότηση (η απόφαση θα βγει Τρίτη-Τετάρτη) ο κόσμος πρέπει να δώσει και θα δώσει βροντερό "παρών" στη Νέα Σμύρνη, για να χειροκροτήσει και να ευχαριστήσει την φετινή αξιοθαύμαστη ομάδα του Πανιωνίου!

Εκτός "Μπάκα", Σιώπης
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο  Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα εχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Μπακασέτα, Σιώπη και τον τραυματία Τζανδάρη. Αντίθετα Ρισβάνης και Χαλκιαδάκης εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Ποζατζίδης, Τασουλής, Μπλέτσας, Κώστας Βλάχος, Κόρμπος, Καθάριος, Μπαργκάν, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος, Μασούρας, Πινιώτης.

Ο Ρισβάνης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας, αναφερόμενος στον στόχο του Ιστορικού κόντρα στον Ατρόμητο, είπε: «Δείξαμε ότι και με την ΑΕΚ ότι μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, παρά το γεγονός πως πετύχαμε τον στόχο μας. Θα κοιτάξουμε και με τον Ατρόμητο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί μας ενδιαφέρουν και για τα play off».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια