Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Είναι νίκη όλου του Πανιώνιου»

Χαρούμενος και δικαιωμένος για την εξασφάλιση της άδεια εμφανίστηκε ο Χρήστος Δάρας, με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο πρό...

Χαρούμενος και δικαιωμένος για την εξασφάλιση της άδεια εμφανίστηκε ο Χρήστος Δάρας, με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρόεδρος των κυανέρυθρων τόνισε ότι πρόκειται για μια πεντακάθαρη νίκη από τη διοίκηση της ΠΑΕ και όταν ερωτήθηκε για τον ΠΑΣ και την πρόθεση του να προσφύγει στην UEFA, απάντησε: «Ο καθένας μπορεί να προσφύγει οπουδήποτε, είναι δικαίωμά του. Είναι νίκη όλου του Πανιώνιου, είναι πεντακάθαρη νίκη. Δεν αμφισβητείται νομικά από κανέναν αυτή η νίκη. Καμία αντίδραση δεν θα έχουμε εμείς, ας προσφύγουν όπου θέλουν, Θα προσφύγουν επειδή έχουν εκτεθεί. Αυτό που ήταν να κάνουμε το κάναμε».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της φετινής εξαιρετικής πορείας του Πανιώνιου.

Αναλυτικά όσα είπε στα "Σπορ fm" για:

-την εξασφάλιση της άδειας που σημαίνει και συμμετοχή στα πλέι οφ: «Ποτέ δεν έχει μπει σε πτωχευτικό κώδικα ο Πανιώνιος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας σταθήκανε όλη τη χρονιά, όπως και τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Ο καθένας μπορεί να προσφύγει οπουδήποτε, είναι δικαίωμά του. Είναι νίκη όλου του Πανιώνιου, είναι πεντακάθαρη νίκη. Δεν αμφισβητείται νομικά από κανέναν αυτή η νίκη. Καμία αντίδραση δεν θα έχουμε εμείς, ας προσφύγουν όπου θέλουνε, Θα προσφύγουν επειδή έχουν εκτεθεί. Αυτό που ήταν να κάνουμε το κάναμε.

Όλη τη χρονιά είχαμε χαμηλό προφίλ, έτσι θα κάνουμε και τώρα. Είναι μια διοικητική νίκη για τον Πανιώνιο. Ευχαριστώ όσους συμβάλλανε για αυτό το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα το σημερινό ήταν το «εύγε» στην προσπάθεια που κάναμε όλον αυτόν τον καιρό. Είναι κάτι που το περίμενε χρόνια ο κόσμος και τώρα. Και μόνο που πέρυσι σωθήκαμε στο 101’ και φέτος ο κόσμος θα δει την ομάδα του στην Ευρώπη σε λίγο καιρό αυτό τα λέει όλα. Είμαι στην ΠΑΕ και ακούτε τι πανηγυρισμούς κάνουμε. Όλος ο κόσμος θα μας δει να βλέπουμε στην Ευρώπη».

-τις φιλοδοξίες με τις οποίες μπαίνει στα πλέι οφ: «Πάντα έχει φιλοδοξίες και τώρα πολύ περισσότερο».

-το αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιον παίκτη του Πανιωνίου, καθώς αρκετοί κάνουν καλή σεζόν: «Μην με μπλέκεται με αυτά τώρα, αφήστε να το χαρούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια