Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εγώ θα είμαι εκεί...

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης... Την Κυριακή (17/04)  ο Ιστορικός φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη τον Ατρόμητο σε ένα ματς γιορτή.  Ματς γιορτή γ...

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης...

Την Κυριακή (17/04)  ο Ιστορικός φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη τον Ατρόμητο σε ένα ματς γιορτή. 

Ματς γιορτή για αυτή την ομάδα που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ένα από τα πιο όμορφα ποδοσφαιρικά παραμύθια των τελευταίων ετών. Χωρίς μπάτζετ, με περιορισμό μεταγραφών με την πιο νεανική ομάδα στην Σούπερ Λίγκα και με μόνο τρεις ξένους στο ρόστερ οι «πάνθηρες» έδειξαν στους άλλους συλλόγους πως και με τα λίγα μπορείς να πετύχεις πολλά.

Μια παρέα με αρχιτέκτονα τον Μαρίνο Ουζουνίδη κατάφερε όχι μόνο να μην μπλέξει με τον υποβιβασμό, αλλά να καταφέρει το ακατόρθωτο, να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Οι «κυανέρυθροι» κουβαλώντας τα γνωστά προβλήματα των προηγούμενων ετών (ευτυχώς αυτά τελειώνουν οσονούπω) απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι όταν έχεις όρεξη και πίστη σε αυτό που αγαπάς και υπηρετείς πιστά μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Ο Πανιώνιος κατάφερε μέσα στον αγωνιστικό χώρο όχι μόνο να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά να πετύχει κάτι πολύ πιο σπουδαίο και ανώτερο. Κατάφερε να επαναφέρει ξανά το χαμόγελο στην Πλατεία, να ξανακάνει υπερήφανο τον κόσμο του, αλλά να βάλει τις βάσεις ώστε να χτιστεί πάλι η σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με το φίλαθλο κοινό, μια σχέση που είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η ομάδα κατάφερε να μας φέρει πίσω τις Κυριακές μας, να μας φωτίσει τις ψυχές μας και να μας γεμίσει με συνταρακτικά συναισθήματα. Το αν η δευτεροβάθμια επιτροπή ανάψει το πράσινο φως για την Ευρώπη λίγο με απασχολεί, γιατί αυτά που έζησα φέτος καθόλη την διάρκεια της χρονιάς δεν τα αλλάζω με τίποτα, γιατί αυτό που έκανε φέτος ο Ιστορικός είναι κάτι το ανώτερο.

Και μια αρνητική απόφαση της ΕΠΟ δεν μπορεί να μου στερήσει όλα αυτά τα συναισθήματα που μου δημιούργησε ο Πανιώνιος. Γι αυτό όλοι την Κυριακή στο γήπεδο για να αποθεώσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που συντέλεσαν σε αυτή την επιτυχία, από τον Αλέκο τον φροντιστή μέχρι τον Μπακασέτα, τον Ουζουνίδη, αλλά και τον Ζαμάνη τον Δάρα και τον Σκούρα.

Εγώ τους ευχαριστώ από καρδιάς και την Κυριακή θα είμαι εκεί γιατί μόνο αυτή η ομάδα μας ομορφαίνει την ζωή. Ελπίζω κι εσείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια