Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι ευχές και οι αγώνες των Παλαιμάχων

Οι ευχές των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου για το Πάσχα. Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. εύχονται σε όλα τα...

Οι ευχές των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου για το Πάσχα.

Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. εύχονται σε όλα τα μέλη της Πανιώνιας Οικογένειας Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη, ευτυχία και επιτυχίες στην αγαπημένη μας ομάδα.

* Οι Παλαίμαχοι θα αγωνισθούν την Τετάρτη 4 Μαϊου 2016 και ώρα 18:30 στα Σούρμενα (Γήπεδο Ελληνικού) με τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ και των Σουρμένων σε τουρνουά που διεξάγεται εκεί στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Σουρμένων. Οι εν λόγω εκδηλώσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Οικουμενικό Ποντιακό Ελληνισμό. Σε αυτό το ποδοσφαιρικό αθλητικό "Συναπάντημα", που γίνεται για τρίτο συνεχές έτος, συμμετέχουν ομάδες προσφυγικής καταγωγής, όπως: τα Σούρμενα, ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ, ο Ιωνικός, ο Φωστήρας και η Φώκαια.

* Επίσης οι Παλαίμαχοι θα μεταβούν τη Δευτέρα 9 Μαϊου 2016 στη Σαλαμίνα, όπου θα αγωνιστούν για κοινωνικό σκοπό με τους Παλαίμαχους του Αίαντα Σαλαμίνας. Ο αγώνας, που θα αρχίσει στις 18:00, θα γίνει παρουσία του Δημάρχου Σαλαμίνας, ενώ θα λάβουν χώρα και τιμητικές βραβεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια