Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ίβιτς: « Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι»

Aναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος -ΠΑΟΚ. «Θα έλεγα ότι...

Aναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος -ΠΑΟΚ.

«Θα έλεγα ότι ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο μεριές. Ο Πανιώνιος μας απείλησε έτσι όπως περίμενα. Αν δεν κάνεις λάθος δεν μπαίνει γκολ, αλλά σίγουρα περίμενα κάτι άλλο. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα, έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Είναι γνωστό ότι ο Πανιώνιος παίζει με κόντρα επιθέσεις.Δουλέψαμε να είμαστε πιο οργανωμένοι, είμασταν και λίγο άτυχοι, γιατί μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν βάλαμε γκολ και στη συνέχεια δεχθήκαμε τα γκολ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε, όμως δεν φτάνει αυτό όπως φάνηκε».

Για τα γκολ: «Το θέμα είναι όλης της άμυνας. Είπα και πριν, χωρίς λάθη δεν γίνονται γκολ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανάλυση όλοι μαζί και θα πρέπει να βελτιωθούμε».

Για το -5 της ομάδας του: «Σίγουρα η απώλεια των -5 βαθμών θα μας δυσκολέψει , αλλά θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα και οι παίκτες θα αντιδράσουν στα επόμενα δύο παιχνίδι. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια