Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ας κρατήσουν οι χοροί... Σμύρνη γερά!

Φίλοι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ... Μια ΑΠΟΛΥΤΑ πετυχημένη χρόνια τελειώνει για την ομάδα μας και στη σκέψη μου έρχονται εικόνες από καλοκαίρι του 201...

Φίλοι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ...

Μια ΑΠΟΛΥΤΑ πετυχημένη χρόνια τελειώνει για την ομάδα μας και στη σκέψη μου έρχονται εικόνες από καλοκαίρι του 2015 και την πρώτη της ομάδας πριν τις υποχρεώσεις της. Πολλοί μας είχαν για το σιγουράκι που θα άφηνε τα σαλόνια. Η ομάδα τελικά όχι μόνο σώθηκε πολύ νωρίς αλλά πανάξια μπαίνει στην πεντάδα και ανοίγουν τα σαλόνια για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

Εμείς εκεί στη θύρα 3 κάθε φορά κοντά στην ομάδα. Οι κλασικοί τύποι ο Austria, ο Φάμπι, ο Θανάσης, ο Ηλίας, ο Νίκος, η «θεία», ο Χάρις, ο Γιώργος με το γιο του και εγώ (δεν πιστεύω να ξέχασα κάποιον). Στα εντός έδρας στο γήπεδο και στα εκτός στο καφενείο του κυρ Γιάννη του αεκζή στην Αμφιθέα με τσιπουρομεζέδες να «ενισχύουμε» την ΟΜΑΔΑ. Με ζέστες με κρύα, πάντα κοντά της. Η όλη πορεία της ομάδας έγινε με παίκτες μικρής ηλικίας ελληνόπουλα στην πλειοψηφία τους, αλλά με πολύ θέληση, ταλέντο και έναν φοβερό μαέστρο, τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Κόουτς το σεβασμό μας και του χρόνου ξανά μαζί για πιο μεγάλες επιτυχίες.

Φυσικά σε όλη αυτήν την όμορφη πορεία μας δεν μπορώ να ξεχάσω και κάποιους που δεν μας έβλεπαν με καλό μάτι και δεν ήθελαν τη διάκριση της ομάδας μας. Ευχαριστώ λοιπόν τα «κοράκια» που φρόντισαν με τη χολή τους να δείξουν το μίσος τους στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Η άνιση αντιμετώπιση συνεχίζεται ακόμη και με τη μη επιλογή παικτών της ομάδας μας στην εθνική. Δεν έχει θέση ο Μπακασέτας ή ο Διούδης ή ο Οικονόμου ή.., ή…. Δεν πειράζει. Όλα αυτά μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς και πιο τρελούς να είμαστε δίπλα στην ιδέα μας, στον τρόπο ζωή μας, στην ομάδα μας, τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Η ομάδα δυο στροφές λοιπόν πριν το τέλος είναι έτοιμη να περάσει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. ΠΑΝΑΞΙΑ και κατά την ταπεινή μου γνώμη, εκεί που πραγματικά πρέπει να βρίσκεται συνέχεια. Όλα αυτά πριν καλά καλά τελειώσει το πρωτάθλημα. Το μέγεθος της επιτυχίας είναι τόσο μεγάλο αρκεί να σκεφτεί ο καθένας μας το ενδεχόμενο ότι μπορεί ο παοκ με τόσα χρήματα που ξόδεψε ο Ρώσος φέτος, να κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Όλα αυτά φίλοι γιατί η ομάδα πέρα από το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που παίζει, δημιουργεί και χαρακτήρες. Όλοι μαζί οι παίκτες τη νίκη με τον παοκ την αφιέρωσαν στον τραυματία Φάνη, που αν και μόνο 2-3 μήνες μαζί τους, έγινε και αυτός μέλος της οικογένειας που λέγεται ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Ο κόσμος την Κυριακή απλά ήταν υπέροχος. Με την παρουσία τόσων και άλλων τόσων και πιο πολλών αξίζει και πρέπει να παίζει αυτή η ομάδα. Και προς όλους τους ανεγκέφαλους οπαδούς ….. πάρτε παράδειγμα από αυτό που έγινε στην Νέα Σμύρνη. Μαζί φίλαθλοι και των δυο ομάδων (ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ) με λίγα μέτρα οι μεν από τους δε να ενισχύουν την ομάδα τους και η μόνη τους διαφορά τα 90 λεπτά του αγώνα. Μην ξεχνάμε την κρισιμότητα του αγώνα και για τις δυο ομάδες και το πόσο ωραίο ποδόσφαιρο παίχτηκε. Ακόμη και στον τομέα αυτό είμαστε πρώτοι σαν Πανιώνιοι. Επειδή είμαι πολύ παλιός στα γήπεδα, την Κυριακή ήρθαν εικόνες με το γήπεδο μας γεμάτο από φιλάθλους και των δυο ομάδων να φωνάζουν για τις ομάδες τους.

Δε θέλω να σας κουράσω άλλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αυτά τα παιδία που κάθε φορά βρίσκουν τον τρόπο να με κάνουν υπερήφανο που έγινα (δυστυχώς δε γεννήθηκα – το έχω ξαναγράψει-) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ και να κάνω από μεριάς μου είναι να είμαι πιστός στο ραντεβού μου στη θύρα 3 με όλους τους «συμπάσχοντες» που ανέφερα παραπάνω.
Την Κυριακή 17 Απριλίου θέλω να δω το γήπεδο μας με όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται για να χειροκροτήσουμε αυτά τα παιδιά, να πάρουν δύναμη- ενέργεια από τη φωνή μας για να κάνουν θαύματα στα play off και να τους τρελάνουμε για μια ακόμη φορά όλους.

Αδέλφια πάντα κοντά την ομάδα.

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια