Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Γελοία η αρνητική εισήγηση»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτήρισε γελοία την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης και τόνισε ότι ελπίζει στη δικαίωση του Πανιώνιου στη Δευτ...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτήρισε γελοία την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης και τόνισε ότι ελπίζει στη δικαίωση του Πανιώνιου στη Δευτεροβάθμια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Πανιώνιου στη Νova:

«Το περιμέναμε σε πρώτη φάση. Έχω δει τους λόγους της αρνητικής εισήγησης κι αν είναι αυτοί που είδα στα γραφεία, τότε η απόφαση είναι γελοία. Ελπίζω στη Δευτεροβάθμια».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κόρμπος των «κυανέρυθρων» σχολίασε: «Δική μας δουλειά είναι να προσφέρουμε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Να προπονούμαστε και να παίζουμε ποδόσφαιρο».

2 σχόλια

  1. Εδώ υπάρχει η ανάγκη για πιο ενδελεχή ενημέρωση. Ποίοι είναι οι λόγοι που δεν πήραμε αδειοδότηση σε 1ο βαθμό και που είδε ο Ουζουνίδης στα γραφεία? Άλλος λέει πως λείπουν υπογραφές πιστωτών, άλλος πως υπάρχουν οι υπογραφές αλλά όχι το γνήσιο της υπογραφής κλπ. Μπορούμε να μάθουμε συγκεκριμένα και υπεύθυνα τι επικαλείται η επιτροπή για να μπορούμε να αξιολογήσουμε την σοβαρότητα της κατάστασης; Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο κος Δημητρίου είναι ο ίδιος που δεν έδωσε άδεια στον Πανιώνιο και επί Τσακίρη με αποτέλεσμα όχι μόνο να δικαιωθούμε σε 2ο βαθμό, αλλά η επιτροπή εφέσεων να εκφράζει ανοικτά τότε την απορία της γιατί ο Πανιώνιος δεν είχε αδειοδοτηθεί πρωτόδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως ο συγκεκριμενος κυριος εχει κομπλεξ εναντυ του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή