Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισοπαλία με Ολυμπιακό και «κλείδωσε» την τρίτη θέση

Την τρίτη θέση "κλείδωσε" η Κ20 του Πανιωνίου, με την ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό (0-0). Η ομάδα ...

Την τρίτη θέση "κλείδωσε" η Κ20 του Πανιωνίου, με την ισοπαλία που απέσπασε κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό (0-0).

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και κρατώντας για 17η φορά φέτος το "μηδέν" στην άμυνα, κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία του Αστρά τους αντιπάλους της.

Μοναδική στιγμή που απειλήθηκε η κυανέρυθρη άμυνα ήταν στο 68', όταν μετά από πλασέ και κόντρα αμυντικού η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του δοκαριού.

Μάλιστα, η ομάδα του Πανιωνίου θα μπορούσε να φύγει νικήτρια από το παιχνίδι, αλλά οι τελεικές ενέργειες των Χελά και Οικονομίδη, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, δεν βρήκαν στόχο.

Ο Ιστορικός, λοιπόν, τερμάτησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στα εξ' αναβολής παιχνίδια. Παράλληλα, η ομάδα διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα!

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η σύνθεση του Πανιωνίου: Αστράς, Βλάχος, Μήτκας, Κουτσοποδιώητς (72' λ.τρ. Γκίνης), Δαβρης, Πινιώτης, Βουκελάτος, Τζαφέρι, Αντωνακόπουλος (82' Χελάς), Οικονομίδης, Μπρέμπος (67' Κερασίδης).



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια